Arama sonuçları: *

• Users: hantt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

🔥İndirim XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş Trendyol Plus ile 6950tl + 6 taksit

bir süredir koltuk izliyorum bu fiyatta ve yapi kredi world ile 6 taksit farksiz yakalayinca aldim ben, sadece siyah renkte indirim var görünüyor. https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kumas-p-263932799
  2. H

Çözüldü✓ Sistemim hazir ama Ram alamadim.. Sizce ne yapmaliyim??

selamlar herkese, sistemi topladim tek eksigim ram kaldi malum gündemden dolayi.. ddr5 toplamaya basladigim icin dönemiyorum da sizce ne yapmaliyim? corsair 16gb ddr5 cl36 6000mhz: 6000tl (fiyat iyi gibi bu arada)...
  3. H

Çözüldü✓ MSI B650M-B Anakartimda Sivi Sogutma Destegi Yok mu?

Beyler herkese selamlar, pek de bilgi sahibi olmadan bir sistem toplamaya basladim bu ay. Msi pro B650M-B anakart ve Msi coreliquid l240 sivi sogutma aldim. Anakart üzerinde cpu fan girisi var ancak pompa icin pin girisi göremedim ben. Bunu Sys fan pinlerine mi baglamam gerek? 2 adet var bu...
  4. H

Yardım Yeni Sistem Icin psu ya da kasa önerileriniz beklenir

Herkese hayirli forumlar, r5 7500f, rx 9060xt sistem topladim. anakart msi pro b650m-b sogutucu da msi mag l240 sivi sogutma. 2500tl altinda psu öneriniz var midir? ya da 4k civari psu lu kasa da olur (beyaz) artik son parcalarim kaldi lütfen yardim edinnn:confused:
  5. H

HEPSIBURADA TIKLA KAZAN AKTIF

Uygulamada kampanyalar kisminda tikla kazan aktif edilmis, sansinizi deneyin hesabim premium degil ama ben aldim. premium sarti yok
  6. H

Yardım MSI PSU MAG A650BNL full range mi?

Bu psuyu almak istiyorum ama forumda genelde full range olani alin denilmis, power tusu güc kablo girisinin yaninda olanlarin tamami full range mi oluyor bilen varsa yönlendirirse cok sevinirim. alternatiflere de acigim bu arada :)...
Geri