Arama sonuçları: *

• Users: Kaan06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kaan06

Asus VG27AQ1A 27 2K IPS Monitör Alınır mı?

İyi günler arkadaşlar. 27 inch IPS panele sahip 2K monitör arıyorum. Başlıkta yer alan monitör alınır mı? Ekran kalitesi (görüntü kalitesi) iyi mi? Ben pek oyun oynayan biri değilim, daha çok dizi, film izlerim. Günlük rutin işleri yaparım. Arada da hikaye tabanlı oyunlar oynarım. O amaç için...
  2. Kaan06

2K 32 İnç Monitör önerir misiniz?

İyi günler arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 2K 32 inç monitör arıyorum...
  3. Kaan06

En Stabil MIUI Sürümü Hangisi?

İyi günler. Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 9S kullanıyorum. MIUI 12.5.5.0 sürümü yüklüydü. Biraz önce en son gelen MIUI 13.0.2.0 güncellemesini yaptım. Telefon çok yavaşladı. Telefon yeniden başlatınca çok geç açılıyor. Kendine hemen gelmiyor. İnstagram gibi uygulamalarda eskisine göre geç...
  4. Kaan06

Xiaomi Mi 5 Pad 256GB Alınır Mı?

İyi günler. Arkadaşlar, tablet almayı düşünüyorum. Sizce bu tablet alınır mı? Oyun amaçlı düşünmüyorum. Daha çok Youtube'a bakarım, arada kitap okurum diye düşünüyorum. Samsung Tab S8 Plus düşünüyordum ama fiyatı 15.000 TL. Samsung Tab S7 FE'ye baktım. Onunda işlemcisi ve Ram'i, Xiaomi Mi 5...
  5. Kaan06

Samsung Tab S8+ (Plus) Alınır Mı?

İyi günler. Arkadaşlar, konu başlığında da belirttiğim gibi sizce bu tablet alınır mı? Biraz araştırdım. Bu paraya bu tablet alınmaz, onun yerine İpad Air 5 alınır diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s8-sm-x800-128gb-12-4-tablet-gumus-p-HBCV00001HFTT7
Geri