Arama sonuçları: *

• Users: yagzckcsln
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ İphone pil sağlığı performans düşüşü yaşatır mı?

Cihazım İphone 11 pro İOS 26.2. İphone'da kasma ve takılma sorunları yaşıyorum. Değişeni yok pil sağlığı ise %71. Hafıza olarak 30 GB boş yeri var. Bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Eğer sorunum pilden ise güçlendirilmiş batarya ile değiştirmeyi düşünüyorum.
  2. Y

İphone 14 Pro kasıyor takılıyor

Cihazım iphone 14 pro hafızasında 170gb boş. pil sağlığı 79. Sürüm güncellemesi İOS 26.2. Oyunlarda 1 saat dolmadan ana ekranda bile kasmalara takılmalara başlıyor bi süre geçtikten sonra eski haline dönüyor. Daha önce iphone cihazlarımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çözümünü bilen veya...
  3. Y

Rtx 4060 ryzen 5 5500 uyumlu mu

rtx 4060 ryzen 5 5500 kasa buldum ayrı olarak baktığımda güzel parçalar gibi gözüküyor fakat sizede sormak istiyorum.Bu konuda yardımcı olurmusunuz,sıkıntısı olur mu oyunlarda fps düşüşü tarzı şeyler yaşarmıyım? Ek olarak B450M-A PRO MAX 2 anakart var. ilerki zamanlarda anakarta da uygun olarak...
  4. Y

Rtx 4060 ryzen 5 5500 uyumlu mu

rtx 4060 ryzen 5 5500 kasa buldum ayrı olarak baktığımda güzel parçalar gibi gözüküyor fakat sizede sormak istiyorum.Bu konuda yardımcı olurmusunuz,sıkıntısı olur mu oyunlarda fps düşüşü tarzı şeyler yaşarmıyım? Ek olarak B450M-A PRO MAX 2 anakart var. ilerki zamanlarda anakarta da uygun olarak...
  5. Y

RX 6600 i3 12100f sıkıntı yapar mı

RX 6600 ile i3 12100f bileşenli bir kasa buldum fiyatı uygun alabileceğim kasalardan biri fakat bu sistemi aldığımda benim için sorun yaratır mı ekran kartı ve işlemci uyumlu mu yardımcı olurmusunuz
Geri