Arama sonuçları: *

• Users: Realdrone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Windows 10 mu 11 mi?

İşlemcim R7 9700x, ekran kartım 2 gün sonra gelecek. RX 9070 XT'ye geçiyorum. 32 GB'de RAM'ım var. Ekran kartı gelmeden format atıp temiz sisteme geçmek istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Güncel olarak Win 11 performansı şuan iyi mi?
  2. R

COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 anakartı değiştirmek gerekir mi?

Sistemimi upgrade ediyorum. Şuan R5 7500F, 32 GB RAM, RX 6750 XT var. Ekran kartı olarak RX 9070 XT'ye geçeceğim Kasa ve güç kaynağını sipariş verdim. İşlemcimi de değiştirme niyetim var. Mesela R7 7700 falan alacağım ancak anakartımı değiştirmem iyi olur mu bilemiyorum? Kardeşime GIGABYTE B650...
  3. R

Telefon konusunda fikir

Yaklaşık 1.5 yıldır S24 kullanıyorum. Cihazdan oldukça memnunum ancak bunu anneme bırakıp farklı bir cihaza geçmek istiyorum. Kafamda çok alternatif ürettiğim için biraz kayboldum. Aklımdaki düşünceler şunlar: 1) Yurt dışı iPhone ve Cmf Phone 1 çift telefon kullanmak. 2) Yurt dışı Google Pixel...
  4. R

Maksimum 15.000'e kadar telefon önerisi

Kendime yurt dışı bir iPhone ve yurt içi ortalama bi telefon alıp çift telefon kullanmak istiyorum. Şuan kullandığım S24'ü de anneme vereceğim. Ancak yurt dışından telefon olayı birkaç ay daha sarkacak gibi. Annemin telefonu zaten problemliydi ve geçen tekrar yere düşünce ekran iyice kırıldı...
  5. R

Discord'da ani ping artışları

Superonline Gigafiber kullanıyorum. Speedtest'de sorun görünmüyor ancak goodbydppi, splitwire, WARP ile Discord'da anlık ping artışları oluyor. 2 3 dk sürüp normale dönüyor ya da konuşmaya tekrar bağlanmam gerekiyor. Discord'u silip tekrar kurdum, Splitwire', goodbyedpi, WARP hepsini kaldırıp...
  6. R

İkinci telefon önerisi

Yurt dışı iphone alacağım ama onu kullanamadığım süreçte günlük işimi görecek yeterli seviyede bir telefon istiyorum. Kafamda CMF Nothing Phone veya Techno Spark Slim var ancak emin değilim. 10-15bin civarında en mantıklı cihaz hangisi? Bu telefonu zaman zaman Chrome uzaktan masaüstü uygulaması...
  7. R

RX 9070XT için PSU önerisi

Gigabyte RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting ekran kartı aldım. Sistem için de MSI MAG FORGE 121A B75 kasayı aldım içerisinde MSI MAG A750BN 750w 80+ bronze güç kaynağıyla geliyordu. Montaj esnasında güç kaynağında ekran kartını besleyen kablo sayısının yetersiz olduğu ortaya çıktı sistem...
  8. R

North bayou f80 kolu suntalam masa taşır mı?

Arkadaşlar elimde şöyle bir masa var. Değiştireceğim ancak hemen değil. Monitörüm için North bayou f80 almak istiyorum ama bu masayla sorun yaşar mıyım diye merak ediyorum. Fotoğraflı kullanıcı yorumlarını inceledim benim masanın kalınlığında masalarla kullananlar çok vardı. Chatgpt'ye sordum...
Geri