Arama sonuçları: *

1. H

Klavye ve Mouse ile mobile oyun oynamak

Merhabalar dostlar.Kardeşimin Honor X9a tableti var ve ben buna usb dönüştürücü aldım klavye ve mouse bağlamak için.Bağlantıda sorun yok ama tuş atamaları yapabilmem gerekiyor.Bunu en güvenli hangi uygulama ile yapabilirim.
  2. H

Tablette OTG gerekli mi ?

Merhabalar dostlar.Kardeşimin Honor Pad X9a tableti var ve ona bir tablet setup kuracağım.Bir 'Type-C to Usb' alıp klavye ve mouse bağlayacağım.Steam Link üzerinden oynatmayı planlıyorum.Hem Steam Link üzerinden oynatabilir miyim bunu soracağım birde klavye ve mouse bağlayıp kullanabilmek için...
  3. H

PCde ne bozuk olabilir

Selamlar dostlar.Evde eski bir bilgisayar var.İ7 3770 ve Gt 730 vardı üstünde.Ben bunu dükkanda kullanmak için toplayacağım.Gtx 950 kartım var onu takacam 2x4 ddr3 ramlerim var neyse geçende üstünde gt 730 varken bi açtım sorunsuz çalışıyor windowsu güncellerken monitör bozulur gibi oldu düz düz...
  4. H

Wraith Vxe R1 - Attack Shark R1 ?

Merhabalar dostlar hangi mouseyi seçeceğime karar veremedim.Şuanda Steelseries Rival 3 kablolu kullanıyorum 3 sene oldu alalı hiçbir sıkıntısı olmadı.Ama siyah renginden dolayı değişesim var.Bana beyaz wireless mouse lazım.Bayağı bir gezindim ama bu fiyat bandında başka bulamıyorum.BÜTÇE...
  5. H

Playstation 5 alacağım ama güvenemiyorum.

Merhaba dostlar.Playstation 5 alacağım ama güvenemiyorum.Vatan, mediamarkt gibi bilindik satıcılarda tek kollu fiyatları çok yüksek.Hepsiburada veya Trendyol üzerinden almayı planlıyorum.https://ty.gl/5afhua77rlpik Bu trendyol üzerinden alacağım olan bendeki karta 6 taksit yapıyor taksit yapması...
  6. H

Samsung Bixby çalışmıyor.

Merhabalar dostlar.Samsung'un 75Q7F5 model televizyonunu kullanıyorum.Bu zamana kadar çalışan Bixby Sesli Komut özelliği çalışmıyor.Bixby ile bağlantı iyi değil.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor.İnternete baktım ama bulamadım.Çözümü ne olabilir müşteri hizmetleri arasam halledilirmiyiz?
  7. H

Bilgisayardan yüksek uğultu sesi gelmesi

Bilgisayarı nasıl açıyorum direk bi uğultu var böyle arkada bütün fanları temizledim psunun fanlarına hava tuttum akım korumali priz vardi cok kaliteli olmasa da onu söküp normal prize taktım yine aynı ses beynimin içini kemiriyor insanı gerçekten rahatsız ediyor psuda mı sıkıntı var acaba
  8. H

Bilgisayarım değişik ses çıkartıyor.

Selamlar dostlar.2 gün önce bilgisayarımı açtım ve değişik bi uğultu sesi farkettim sonra aradan 2-3 dakika geçti uğultu arttı bilgisayar sanki zorlanarak çalışıyordu.Öndeki 3 fandan en aşağıdakisinin durup tekrar çalıştığını farkedince hemen kapattım.Bütün kabloları söküp tekrar taktım bi...
  9. H

Bilgisayarımdaki sorun ne ?

Selamlar dostlar.Ryzen 5 5600 + Rtx 3060 lı bir sisteme sahibim.Bu akşama kadar hiçbir şey yoktu.Ama daha demin bilgisayarı açtığımda böyle bir zorlanma sesi farkettim neyse onu dinlerken gelen sesin daha da belirgin olduğunu kasamın önündeki fanlardan en aşağıdakisinin durup zorlanarak tekrar...
  10. H

Yardım LG 24GS65F-B Alınır Mı ?

Dostlar selam 2 gün önce vatandan ASUS VG249QML5A 0.3Ms 240Hz monitörü aldım.Dün akşam test edebildim.Monitörde 2 adet ölü piksel + rahatsiz etmeyecek şekilde ghosting var.Ama takıntılıyım değişecem.Şimdi ise LG 24GS65F-B 1Ms 180Hz monitörü düşünüyorum.Birkaç yerde incelemelerini buldum monitör...
  11. H

Çözüldü✓ ASUS 23,8 TUF GAMING VG249QML5A 0.3Ms 240Hz

Dün akşam vatan bilgisayardan bu monitörü aldım.Büyük ihtimalle yeni bir model olduğu için hiçbir yerde incelemesini vesaire bulamadım.Özellik açısından değer miydi sizce ? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249qml5a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html?utm_source=vtnShare
  12. H

ASUS 23,8 TUF GAMING VG249QML5A 0.3Ms 240Hz

Dün akşam vatan bilgisayardan bu monitörü aldım.Büyük ihtimalle yeni bir model olduğu için hiçbir yerde incelemesini vesaire bulamadım.Özellik açısından değer miydi sizce ? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249qml5a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html?utm_source=vtnShare
  13. H

AOC 24G42E 180Hz 0.5Ms alınır mı ?

Monitörü kırdım diye bir konu açmıştım baktım ki tamiri olmayacak şimdi ise yeni bi monitör arayışına geçtim 27" LG kullanıyordum görüntü çok pikselliydi şimdi ise 24" bakıyorum. AOC 24G42E bakıyorum.Bayağı bir inceledim güzeli monitör gibi duruyor. Hepsiburada üzerinden alacağım iade etmem...
  14. H

Monitörü kırdım ne yapmalıyım

Arkadaşlar selamün aleyküm bende north bayou f80 monitör kolu var monitörü biraz yukarı cevireyim derken parmağım ekranın içine geldi çatlattı babama söyledim bir şey demedi yenisini alma durumum var tamiri yapılır mı yapılırsa kim yapar yoksa uğraşmayıp gidip yeni bir monitör mü alayım?
  15. H

RX 6750XT alacağım alınır mı

Sistemde ryzen 5 5600 16 gb ram gtx 950 var ekran kartı değişecem 6750 XT buldum hepsiburadada 15500 bütçem bu üstü yok bu fiyata başka ne alabilirim.Birde sistemde kasayla beraber gelen 500w psu var yeterli olur mu PSU değişmek istemiyorumhttps://app.hb.biz/dxxWnoe9B120
  16. H

RX 6750XT alacağım alınır mı?

Arkadaşlar selam elimde şuan gtx 950 2gb ekran kartı ve ryzen 5 5600 işlemcim var ekran kartımı yükselteceğim . 6750 XT almaya karar verdim 16400 den 15500e düşmüş Hepsiburadada ikinci el kart almaktan yana değilim sıfır alacağım ve bütçem bu bu alınır mı veya bunun yerine aynı fiyat bandında ne...
Geri