Arama sonuçları: *

• Users: dusan fred
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

GIGABYTE M27UP 27″ 4K Alınır mı?

İndirim vardı 16.000tlye bu monitörden aldım emin olamadım değer mi iade edip başka bir şey mi almalıyım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi aşırı kararsız kaldım. şimdiden teşekkürler not : fiyat olarak üstüne çıkmak istemiyorum ama 8000tl civarına 2k mı almalıydım...
  2. D

Çözüldü✓ Yeni sistem oyunlarda kapanma sorunu

Yeni hazır PC satın aldım League of legends oynarken hiçbir sorun yok ama cs ve pubg oynarken 5 dakikada bir oyundan atıyor sistem bu ek olarak sadece 16gb ram ekledim ( aynısından ) sorunu bulamıyorum bi türlü dosya doğrulama güncellemeleri falan yaptım dene dediğiniz bir şey varsa...
  3. D

Yeni PC CS 2 Kapanma sorunu

Yeni bilgisayar aldım lol ve pubgde sorun yaşamıyorum ama cs 5 dakika oynatıyor sonra kendi kendine kapanıyor sistem 5070ti lı oyunu steam yedeklemeden ( eski pcden ) kurdum onunla alakalı olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
  4. D

Çözüldü✓ Fan rengi değiştirme

Fanların rengini hızını falan nasıl ayarlayabilirim. Programı var mı bulamadım Kasa : RAMPAGE HYDRA 750w 7*ARGB FAN Anakart : Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX [H3 id=''][/H3]
  5. D

ASUS TUF GAMING VG249QM5A 23.8″ 240Hz 0.3ms

Monitör alacağım VG249QM5A den uygun 240hz ips bulamadım ( bilindik marka ) neden uygun olduğunu da anlamadım inceleme videosu da yok. VA veya TN istemiyorum varsa öneriniz alabilirim bütçe 10k
Geri