Arama sonuçları: *

1. D

2bin tl kulaklık önerisi

merhaba dostlar 2 bin tl bütçeye gaming kablosuz kulaklık almak istiyorum yardımcı olur musunuz
  2. D

Ryzen 5 7500F uyumlu 3 m.2 yuvalı anakart önerisi

merhaba 10tb gibi bir depolama hedefim var şuanki anakartımda sadece 1 adet m.2 yuvası var bana en az 3 m.2 yuvası bulunan bir kart önerir misiniz lütfen baya ihtiyacım var
  3. D

40bin tl sadece kasa sistem önerisi

merhabalar hocam 40 bin tl'ye ddr5 sistem öneriniz var mı yalnız ekran kartı 8gb olmasın nefret ettim nereye baksam 8gb 5060 koymuşlar. ekran kartının işlemcisinin hangi marka olduğu önemli değil amd de olur nvidia da. yeterki 8gb olmasın rdr2, forza, assasins creed shadows, ghost of tsushima...
  4. D

20 bin tl en iyi kamera ağırlıklı telefon hangisi

20 bin tl bütçem var kamerası en iyi olan hangi telefonu almalıyım oyun falan oynamam genellikle kamera performansı beni üzmesin istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
  5. D

ACİL sistem almak istiyorum

https://www.incehesap.com/clutch-silver-tavsiye-sistem-fiyati-45609/ hocam bu sisteme bu kadar para verilir mi sizce ve 1080p'de performansı nasıl olur? sisteme daha dün gece bakmıştım bugün 1k zam gelmiş alırsam zarara girmemek için borca girip alacağım yardımcı olur musunuz
  6. D

Bilgisayar toplamak için yardıma ihtiyacım var

merhabalar hocam kılçıksız 30 bin tl bütçem var monitör klavye vs. hepsi hazır sadece bilgisayar almak kaldı bu bütçeye nasıl bir sistem toplayabilirim yada hazır alabilirim? öğrenciyim ve çocukluk hayalimdi ilk bilgisayarımı almak hepiniz bilirsiniz o internet kafe kokusu vardır ya, artık ondan...
Geri