Arama sonuçları: *

• Users: sakralkaf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

64 gb sdcard ile windows kurmak?

64 gb sd cardi usb adaptor ile eski laptopuma baglayip 32 bit win10 kurmak istiyorum. Yalniz hicbir fikrim yok daha once yapmadim. Sdcarsld ntfs olarak bicimlendirip rufus vs hazirlayip biostan usb yi en basa sececegim. Birde SSD aldim ve direkt hdd yerine montaj yapiyorum. Baska yapmam gereken...
  2. S

Ddr3 ram ile Ddr3L ram ayni anda calisirmi?

Eski laptopta ddr3 yani 1.5 volt ram takili. Arastirdim ve buna 1.35 volt ddr3 L olan ramde takabiliyormusum. Yalniz ddr3 yanina ddr3L taksam acaba alet ikisini de ayni voltajda calistirirmi arkadaslar?
  3. S

Kullanıcılar olarak facebook grupları kurmamız gerekiyor

Arkadaşlar otomobili olan insanlar facebookta gruplar kurup burada yıllardır sorun yaşamadıkları servisleri ustaları paylasıyorlar. Bu sayede 20 yaşında otomobillere bile binebiliyorlar. Eğer bunu yapmazlarsa zaten ülkemizin durumu belli. Tüm nitelikli dolandırıcılar sanayide dukkan aciyor ve...
  4. S

Pc almak icin 2027yi beklemek? (RDNA5 kartlar gelecek)

Artik tum yabanci teknoloji sitelerinde RDNA 5 ekran kartlarinin 2027de gelecegi kesinlesti . Dolayisiyla gunumuzdekinden 10 kat daha fazla ray tracing ozellikleri ve yapay zeka neural rendering performansindan bahsediliyor. Xbox ve playstation 6 da bunlar standart oluyor . Tamamen yeni nesile...
  5. S

Dirt 3 885hp toyota sürem nasil

Dolapta eski ucuza aldigim snopy direksiyon setimi buldum. vh15 fln herhalde mavi siyah. Nostalji oldu. Dirt 3 oyunu acip Trailblazer time trialde Finland- Pijanne Approach 3:16.174 yaptim . tabii ki araba hayvani 885 hp ve zemin toprak :D Su an diger etaplara da giriyorum cok egleniyorum. Yollar...
  6. S

İtopya Cherry-Vortex Ryzen 5 5500 RX 9060 Sistem 32.500 TL

Itopyaya Hafta sonu icin gelmis arkadaslar 1080 p de FSR 4 donanimsal oldugundan ray tracing olayini tamamen cozersiniz fiyat cok iyi. Su an disaridayim mesaji gorunce alta link ekleyiversin biri size zahmet..
  7. S

Otoyolda a101 veya bim magazalari oluyormu? (Dinlenme yerlerinde)

Otoyolda genelde belli marka restoran lar görüyorum ama bim , a101 vb goreniniz oldu mu hic?
  8. S

Telefonu hic kullanmasam bile gunde 500mb internet tüketiyor

Telefonun internetini hic kullanmadım ve wsapp da resimler vs bunlar indirilmiyor ayarlı hepsi. 24 saat içinde 500 merhaba İnternetim gidiyor hergun. Sadece antivirus programi yüklü ve bildirim vs hepside kapali. Neden bunu tüketiyor anlam veremiyorum. Samsung cihaz
  9. S

Uzun yolda arac surerken uyku acma yontemleri

Uyku gelince duraklama yapmadan uyku açma yöntemleri var mı? Uzun yol şoförleri bilirler
  10. S

Sınırsız ucretsiz whatsapp (PTTcell)

Pttcellde ki Tarifenin altında ucretsiz sinirsiz whatsapp yazısını gördüm ama buna göre gönderilen ve alınan video ve resim gibi büyük dosyalarda internetten yemiyor mu? Pttcell kullananlar varmi?
Geri