Arama sonuçları: *

• Users: SHWEPPERS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Laptop için soğutucu

Fanlı soğutucu almak istiyorum Asus Tuf Gaming F16 16 inç laptop kullanıyorum ses düzeyi mümkün ise az olması önemli soğutma performansı da iyi olmalı 500 - 1000 TL civarı verebilirim duruma göre bütçede arttırma yaparım
  2. S

Çözüldü✓ Bu Asus laptop alınır mı

Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu açtım affınıza sığınırım ancak almadan önce de sormak istedim aşağıya linkini bıraktığım laptop alınır mı Asus dan 60 bini geçemeyecek başka ne önerirsiniz veya HP victus r1 modelinden hangisini önerirsiniz bu alınmaz ise şimdiden teşekkürler...
  3. S

Yardım Laptop için 1TB SSD önerisi

Fotoğrafta verdiğim laptop için 1TB lık SSD yükseltmesi yapmak istiyorum hangi SSDyi önerirsiniz
  4. S

Çözüldü✓ Yazılım ve oyun için laptop önerisi

Üniversiteye gideceğim yazılım ve oyun oynayacağım üniversiteden sonra işe girince masaüstü almayı planlıyorum aylardır laptop arıyorum ama hâlâ bir sonuç çıkmadı Önerilerinizi bekliyorum.
  5. S

Çözüldü✓ Bu Monster laptop alınabilir mi?

Arkadaşlar belki çok fazla konu açtım ama arkadaşımda tulpar serisinin daha alt modeli var (ram vb.) bende bunu almak istiyorum o kullanıyor oyunda gayet oynuyor (soğutucu kullanmıyor ben alacağım) Nasıldır acaba başka marka diyorsanız eğer sadece Asus modelleri tercih ediyorum şimdiden...
  6. S

Çözüldü✓ Monster Laptop alınır mı?

Kime sorsam o alınmaz bu alınır diyor gerçekten şaşırdım artık biz ne alacağız aklımda bu laptop var nasıl sizce altına soğutucu da alacağım https://app.hb.biz/wABAdTkSU94l
  7. S

Çözüldü✓ Gamegaraj mı Asus mu?

Fiyat önemli değil ama max 75 binlik laptop alacağım Asus 4060'lı modeller mı gamegaraj 5000 serisi olanlar mı veya bu fiyatlara başka iyi laptop var mı?
  8. S

Çözüldü✓ 30 - 40 bin arası gaming laptop önerisi

Yazılım, tasarım ve oyun ile ilgileneceğim kafam çok karışık herkes onu alma bunu al diyor kimisi onu sevmiyor yardımcı olur musunuz?
Geri