Arama sonuçları: *

• Users: canhann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

M.2 SSD takılıyken CPU sıcaklığı boşta yaklaşık 20 derece kadar artıyor.

M.2 SSD takılıyken CPU boşta sürekli 55–60 derece civarındaydı max 50 dereceye düşüyordu, değerler anlık olarak değişiyordu ve oyunlarda da fazla ısınıyordu. SSD’yi çıkardım, boşta sıcaklık 39 derece ye kadar düştü. Görünüşe göre M.2 SSD kaynaklı bir ısı artışı olmuş. Normal mi yoksa anakart/SSD...
  2. C

Ekranda bı anormallik var sanki

Karşıdan oturup karşısına geçtiğimde, bilgisayarın karanlık odada ekranını bu şekilde görüyorum. Çok rahatsız oluyorum, görselde de gösterdiğim gibi. Asus'u aradım, görseli gönderdim, normal olduğunu söylediler, IPS ekran diyorlar ama ben yine de rahatsız oluyorum. Bana bir mail atılarak bir...
  3. C

Rx580 8 GB kaça gider

Elimde 8 GB 2048 SP RX 580 var. Her oyunu oynatıyor, 70 derece civarında ısınıyor. Garantisi hâlâ devam ediyor ve çok az kullandım. Oyunda tek kulandim ve yükseltme için ikinci el seçenekler düşünüyorum. Ne önerirsiniz? R5 3600 500 waat psu Fivem 100 fps rust 60 FPS rahat akıcı oynatıyor...
  4. C

City Bilişim Mağduriyet

https://www.sikayetvar.com/city-bilisim/city-bilisim-surekli-arizalanan-bilgisayar-ve-yetersiz-garanti-hizmeti-nedeniyle-magduriyet ne düşünüyorsunuz 70 80 gündür mağdurum
Geri