Arama sonuçları: *

• Users: Eriksen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Kafama çok takıyorum

Arkadaşlar merhaba kafama herşeyi takarım Mesemde 11. Sınıfda kalfalık sınavı var onu bile şimdiden kafama taktım Bazen arkadaşlarım geliyor traş ediyorum vs. Aradan 2-3hafta geçiyor içime bir kurt düşüyor sınav aklıma geliyor ne yapmalııyım
  2. E

Oyuncu mouse önerisi

maximum 1500tl ye kadar çıkabilirim beyaz kablosuz olması iyi olur önerilerinizi bekliyorum Atack shark x11 e bakıyodum çogu kişi kötü yorum yapmıştı
  3. E

GM Game Master Game Master F-7 alınır mı?

[H3 id='BGM+Game+Master+Game+Master+F-7+Lite+Gaming+Beyaz+Tutan+Deien+Rgb+Atx+Akvaryum+Kasa+Alnrm+Degerli+yorumlarnz+bekliyorumB']GM Game Master Game Master F-7 Lite Gaming Beyaz Tuştan Değişen Rgb Atx Akvaryum Kasa alınır mı? Degerli yorumlarınızı bekliyorum[/H3]
  4. E

35000-40000 pc önerisi

Kendi kafamda bir sistem kurdum arkadaşlar sizin de tavsiyelerinizi alarak F/P olarak en iyi sistemi almaya çalışıyorum.Kasayla alakalı aklımda biraz soru var Kafamda kurdugum sistem şu şekilde önerilerinizi,yorumlarınızı bekliyorum. AMD Ryzen 5 7500F (6000) Strong M4-12X Pro işlemci...
  5. E

35000-40000 sistem toplama

Kendi kafamda bir sistem kurdum arkadaşlar sizin de tavsiyelerinizi alarak F/P olarak en iyi sistemi almaya planlıyorum kafamda kurdugum sistem şu şekilde önerilerinizi bekliyorum. 40000tl yi çıkmak istemiyorum AMD Ryzen 5 7500F (6000) Strong M4-12X Pro işlemci sogutucu (790) ASUS Prime...
Geri