Arama sonuçları: *

• Users: seos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İkisi arasından hangisi

Lenovo Yoga Slim 7 Asus Zenbook S16 İkisi arasından hangisini almak mantıklı sizce pil,performans ve sorunları varsa sorunlarını bilenler yol gösterebilir mi? Başka önerilerede açığım.
  2. S

Pilli Performanslı Uzun Gidecek Laptop

Oyun bilgisayarı almayı planlıyordum fakat şarja takmadığım sürece yüksek performans alamayacağımı ve pilinin ortalama 2-3 saat gittiğini öğrendim.Oyun bilgisayarı almaktan vazgeçtim.Fazla oyun oynayan birisi değilim fakat alacağım bilgisayarın performansının gerçekten yüksek olmasını...
  3. S

Çözüldü✓ Sağlam Laptop Önerisi

Forumda birazcık dolaştığımda herkesin her marka hakkında bir sorun söylediğini fark ettim.Her markaya illa ki birisi ısınma sorunu var fan sesi fazla geliyor diyor.Bana gerçekten sağlam 50.000-60.000 arası ısınma sorunu yaşatmayacak,fan sesinden rahatsız ettirmeyecek ve fiyatına göre donanımı...
  4. S

Yardım Bilgi sahibi biri kararımı versin

Yazılım mühendisliği okuyacağım ve başka bir ülkeye gidiyorum.Yazılım mühendisliği için çok abartı bir bilgisayara ihtiyacım olmadığını biliyorum ama alacağım bilgisayar 4 yıl boyunca benimle olacak ve hep kullanacağım bir şey olacak.Bu nedenle her konuda mükemmel bir bilgisayar almak istiyorum...
Geri