Arama sonuçları: *

• Users: myjinx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. myjinx

Çözüldü✓ YARDIM EDER MISINIZ FANLAR GURULTULU

Aşagıdaki gibi bir sistem dizdim. Montajını yaptık arkadaşla. her şey çalışıyor occt testide yaptık. Ama bir sıkıntı var. Fanlar çok ses yapıyor. En basit oyuna bile girsem fanlar uçuşa geçiyor. Biosta sessiz moda aldım yine gürültülü. gigabyte control center programındada sessize alıyorum...
  2. myjinx

FAN SESI RAHATSIZ EDIYOR

BÖYLE BİR SİSTEM DİZDİM AMA COK FAZLA FAN SESİ VAR. OYUNLARA GİRDİGİMDE FAN HIZLANIYOR BAŞKA BİR UYGULAMA AÇTIGIMDA FAN YİNE HIZLANIYOR BOŞA ALDIGIMDA YAVAŞLIYOR AMA HERHANGİ BİRŞEY YAPTIGIMDA FANLAR HIZLANIYOR. Sessiz moda alıyorum. sessizleşiyor ama birşeyler yaptıgım zaman yine gürültülü...
  3. myjinx

Yardımcı olurmusunuz

Bu sogutucu pedleri böyle çukur gibi bir şey oldu sorun olur mu bu problem olur mu
  4. myjinx

Acil yardın dişlerde sorun var mı bakar mısnız

Dişler de sorun var mı işlemciyi yerleştirecem
  5. myjinx

ANAKART TERCİHİ yardımcı olur musunuz

Palit 5070ti ve 9950x3d li sistem dizdim anakart olarakta b850gamin x aldım. ama anakart konusunda 2 si arasında kaldım sizce hangisi daha iyi
  6. myjinx

Çözüldü✓ 110K PC Bakar mısınız nasıl

Kasa işlemci ekran kartı ssd ram power anakart sıvı sogutma Bunlar nasıl olmuş bakar mısınız , hepsi uyumlu mu , darbogaz olur mu
  7. myjinx

85K KUSUR TOPLAMA PC

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-lian-li-lancool-iii-x-argb-3x140mm-fan-3x360-mm-radyator-destekli-temperli-oyuncu-kasasi-fiyati,102928029.html?gad_source=1&gad_campaignid=21012504221&gbraid=0AAAAADsWTCzMF1V4pnpYdy0411na0tazl&gclid=CjwKCAjwuePGBhBZEiwAIGCVS44az8E1VmYFP8rUF...
Geri