Arama sonuçları: *

1. C

Ev İnterneti nasıl çözerim

Millenicom 36mps internet kullanıyorum. kablo ile bağlıyken hiç olmuyor ama wifi ile bağlanırken arada sırada bağlantı kalitesi 1mps ye falan düşüyor hız testi uygulaması bile açılmıyor. teknik destek onlardan kaynaklı bir sorun olmadığını söyledi. benim modem 10 yıllık bir modem acaba yeni...
  2. C

Çözüldü✓ PC yi nasıl upgrade edebilirim ?

ryzen 3 2200g asus 1050ti 8gb ram var. Sadece cs oynuyorum başka oyunlarla işim yok. Cs2 cıktıgından beri ort 80 fps falan alıyorum akıcı değil oyun. Gorev yoneticisinde oyunda iken ram 100%100 lere yaklaşıyor fps i 100 üzerine cıkartsam bana yeter. Ne yapmalıyım RAMı 16 ya cıkarsam rahat eder...
  3. C

Samsung s24 stok durumu

Arkadaşlar şuanda elimde hali hazırda kullandığım bir telefon var şuan ki performansından memnunum ama seneye s24 almayı planlıyorum. Ama s24 ün stokları birçok yerde tükenmiş acaba 1 önümüzdeki yıl stokları kalmaz mı diye duşünüyorum. Meslela s23 yok hiçbir yerde yok olan yerlerde de s24 ile...
  4. C

Samsung S24 stok durumu

Arkadaşlar elimde şuanda elimde hali hazırda kullandığım bir telefon var şuan ki performansından memnunum ama seneye s24 almayı planlıyorum. Ama s24 ün stokları birçok yerde tükenmiş acaba 1 önümüzdeki yıl stokları kalmaz mı diye duşünüyorum. Meslela s23 yok hiçbir yerde olan yerlerde de s24 ile...
Geri