Arama sonuçları: *

1. S

CS:GO'da karakter gözükmüyor ve pembe ekran

Bütün ekran böyle panorama değiştirdiğimde bile oyun dosyalarını falan 5-10 kere doğruladım ama hala böyle çözümü var mı?
  2. S

Açılışta siyah ekran sorunu

Bilgisayarda 2 tane kullanıcı var. Malum açılışta hangi kullanıcı oturumuna girileceğini sorar. Bilgisayar tam o ekrana gelince siyah ekran veriyor sadece mouse imlecim gözüküyor sadece bu da değil. Bilgisayar uyku modundayken açıldığında veya kullanıcı oturumu kitlendikten sonra durum aynı o...
  3. S

Açılışta siyah ekran sorunu

Bilgisayarda 2 tane kullanıcı var. Malum açılışta hangi kullanıcı oturumuna girileceğini sorar. Bilgisayar tam o ekrana gelince siyah ekran veriyor sadece mouse imlecim gözüküyor sadece bu da değil. Bilgisayar uyku modundayken açıldığında veya kullanıcı oturumu kitlendikten sonra durum aynı o...
  4. S

Valorant dx11 feature level 10.0 is required to run the engine

Ekran kartım desteklediği halde oyun hata veriyor. Sürücüyü güncelledim, Directx 11 kurdum (zaten kuruluymuş) fakat hala sorun devam ediyor.
  5. S

Logitech G635 USB Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık 5TL ?????

Cidden bence gerçek değil ama sizin yorumlarınızda bekliyorum. https://www.birxy.com/Logitech-G635-USB-Oyuncu-Kulak-Ustu-Kulaklik,PR-5065.html 1607938900 Bir tane daha buldum: https://www.birxy.com/Logitech-G-Pro-X-71-USB-Kablolu-Kulak-Ustu-Kulaklik-Siyah,PR-5068.html
  6. S

Asosyalleşmeye başladım

Bildiğiniz üzere covid-19 salgını 11 Mart 2020'de Türkiyeye geldi. Her şey başta normaldi fakat artık davranışlarım değiştiğini her gün mide bulantısı baş ağrısı yaşamaya başladım ve kendimi aşırı fazla sorgulamaya başladım. Artık hiç olmayacak zamanlarda otururken bile hiç hatırlamamak...
  7. S

Kimya Projesi İçin Oyun Modlamak

Hocamız bize oyunlar hakkında proje ödevi verdi. Kimya dersi hakkında oyun yapacaktık bilgisayar oyunu da olabilir dedi. Ve ben herhangi bir oyuna mod eklemek istedim sizce en rahat mod yapaliceğeim oyun hangisi (oyun modlamak hakkında hiçbir şey bilmiyorum yakın zamanda öğrenmeye başlamak...
  8. S

Çok Fazla Mavi Ekran Hatası Alıyorum

https://1drv.ms/u/s!AhU5NtbIafwhmVwGPLrplhA_Jfgn?e=2wzuGf Minidump dosyası
  9. S

Cs:Go unlost cfg si düşük sistemler için uygunmu

Başlıkta gördüğünüz gibi uygun mu?
  10. S

CS:GO tavsiye ettiğiniz düşük sistem Cfg'leri

Başlıkta gördüğünüz gibi tavsiyeniz varsa atar mısınız?
  11. S

2. Harddiskle ne yapabilirim

Evde boş harddisk buldum.Taktım can sıkıntısından ama ne yapacağımı bilmiyiroum :D. Sizce 2. hardiski nasıl kullanmalıyım?
  12. S

2 ay sonra geri döndüm

Yaklaşık olarak 2 ay yoktum lgs fln filan okul seçimi ardından gelen sorunlar vakit bulamıyordum . Bir gün donanım arşivinin videosunu izlerken aklıma burası geldi. Kısacası selamlar ben geri geldim :D
  13. S

Kali Linux Mount Hatası

İlk önce merhabalar. Ben USB'ye Kali Linux kurmak istiyordum. Sırasıyla adımlar şunlardı; 1. Rufus programını açıp en üstten USB diskinizi seçin (1). Pencerenin altındaki CD ikonuna basıp indirdiğiniz Kali Linux’un ISO dosyasını seçin (2). Yöntem kısmını ise DD yansıma olarak belirleyiniz.(3)...
  14. S

Kali Linux mount hatası

İlk önce merhabalar. Ben usbme Kali Linux kurmak istiyordum. Sırasıyla adımlar şunlardı; 1. Rufus programını açıp en üstten USB diskinizi seçin (1). Pencerenin altındaki CD ikonuna basıp indirdiğiniz Kali Linux’un ISO dosyasını seçin (2). Yöntem kısmını ise dd yansıma olarak belirleyiniz.(3)...
  15. S

SİYAH EKRAN SORUNU

Bilgisayarın geçici olarak ekran kartını değiştirdim ATI X1550 Driver'ını buldum ama XP için uyumluydu, yine de yükledim ve aygıt yöneticisinden Driver'ini manüel olarak güncelledim ve kapattım. Yarın açtığımda bilgisayar siyah ekranda kalıyordu fakat BIOS'a girip çıktıktan sonra açıldığında...
  16. S

Sorun Raporu

Bilgisayarıma böyle bir bildirim geldi. Dosyaların linki: MediaFire Ayrıca bilgisayarıma sadece BIOS'a girdikten sonra girebiliyorum yani şöyle ilk açtığımda siyah ekran geliyor ama BIOS'a girip çıktıktan sonra girince hiçbir sorun yok.
  17. S

Bilgisayarda aniden ekran gidiyor veya pc reset atıyor

Bugün evimizdeki çalışma yüzünden çok kere elektrik gitti ve her gittiği vakit pc açıktı 2 saaten beri ya ekran gidiyotr kasayı açık ekran kartını oynatınce geri geliyor veya pc reset atıyor
  18. S

RC410M-L VS Intel H55

Hangisi daha iyi
  19. S

RC410M-L VS INTEL H55

Hangisi daha iyi
  20. S

LGS'YE 19 GÜN VAR SİZCE KAZANABİLİRMİYİM?

Ben 8. sınıfım okullar kapatıldığı vakit ben kendimi baya saldım. Sonra ramazanda soru çözemiyordum bide evde tadilat var lgsye 19 gün var ve bugün deneme çözdüğümde en iyi yaptığım konudan (Türkçe) 5y yanlışın matı çözemedim fendede 5y var sizce 19 günde bunu düzeltebilirmiyim baya kaygılanıp...
Geri