Arama sonuçları: *

• Users: oryx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oryx

1.5bin tl klavye önerileri

Merhaba arkadaşlar klavye arayışındayım 1.5k bütçe var aradığım ise red switch olması tkl veya 75 boyutta olması kaliteli olması uzun zaman götürmesi ve RGB. Bi model buldum tkl klavye nasıl sizce alınır mı kullanan var mı modeli gamebooster g23w engima tkl
  2. oryx

Machenike gx30 kablolu kulaklık ve gamepower eva 5TKL klavye

bu iki ürün aklıma takıldı sizce ikisi alınır mı kullanan kişiler cevap verse sevinirim
  3. oryx

Windows 11 e geçiş mantıklı mı

selam yakın zamanlarda win10a destek bitti ben de ara ara düşünüyorum win 11 e geçiş yapsammı diye ama sistemin zorlanmasından endişeleniyorum ekran kartım 1660ti işlemcim 5 5600 a520m-r anakart oynadığım oyunlar cs2 valorant fm24 pubg minecraft vb geçiş mantıklı mıdır?
  4. oryx

Mouuse driverı ve mousepad

selamlar yeni mouse aldım atk dragonfly a9 plus modeli eski mousepadimde takılmalar yaşıyodum şimdi mousepadsiz oynuyorum ve takılma yok düşündüğüm mousepad ise klasse pro gaming serisi 90x40 olan model kullanan varsa önerirse sevinirim bi de ATK Dragonfly A9 Plus mouse un driverini bulamıyorum...
  5. oryx

Hyperx cloud 3 kablolu alınır mı

selamlar hyperx clooud 3 kulaklığı düşünüyorum cs valo filan oynayayacağım ara ara müzik dinliycem ses kasmaya uygun mu adamların sesini tam verir mi fiyatını hakediyor mu bu fiyatlara daha iyileri var mı kendi mikrofonu ile kullanacağım kulaklığın kullanan varsa yazabilir mi
  6. oryx

WRAITH üzerinden ATK Dragonfly A9 Mouse

Merhabalar uzun zamandır mouseumu değiştirmek istiyorum ve WRAITH üzerinden ATK Dragonfly A9 Plus model mouseunu gördüm kullanan var mı alınır mı uzun kullanım için düşünüyorum driveri vs. nasıl? Normalde darmoshark M3 V2 alacaktım ama 1K hz sabit kullanacağım ve indirimde yakaladım o yüzden...
  7. oryx

Havit gamenote h2002p sağdan az ses geliyor

herkese selam 2 gün önce aldığım (bu gün ile 3) havit markasının gamenote h2002p usb 7.1 modelinde yaşadığım bi şeyi anlatacağım çözüm bulursanız çok sevinirim kulaklıkta cs valo oynarken sağ hoparlörden ses az geliyor bunun çözümü nedir ve windows kulaklığı hoparlör olarak görüyor. Bi gaming...
Geri