Arama sonuçları: *

• Users: furkan3232
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Kule tipi soğutucu boyut

Kasam gamx dynamic 160mm ye kadar kule tipi soğutucu desteklediği yazılmış alacağım kule tipi arctic 36 duo black oda 159mm gözüküyor tereddüt ettim sadece 1mm var cam kapanmama problemi yaşarmıyım
  2. F

Pin yamulması varmı b650m m

2. El aldık birkaç gün iade süresi var ufak bir yerde şüphe duydum bu yamukmu değilmi rengi değişik gibi anlamadım yardımcı olacak varsa çok sevinirim
  3. F

Delta vs nzxt power supply

Merhaba power konusunda 3 modelde kararsız kaldım 1-nzxt c750 2-delta gps 750w 80+ platinium Nedenleri ile söylerseniz çok sevinirim 3070 ekran kartım var 2 powerdada hem güç besleme girişi sıkıntısı çekermiyim. başka bir problem çıkarmı.
  4. F

Msi gaming x 3070 furmark

Msi gaming x 3070 3 fanlı furmark testi pek anlamadığımdan dolayı atıyorum bir sıkıntısı varsa belirtin lütfen teşekkürler
  5. F

Asus tuf 3 fanlı 3070

2. El asus tuf gaming 3070 3 fanlı ekran kartını almayı düşünüyorum 3 ay garantisi var furmark testinde bi problem varmıdır teşekkürler
  6. F

3070 gigabyte alınır mı?

https://shbd.io/s/P6DdD3GL Ürün bu sizce alınır mı?
  7. F

3070 çift fan furmark

İkinci el 3070 asus çift fanlı modelini almayı düşünüyorum furmark testlerinde bir problem varmıdır teşekkürler
  8. F

Rx 6700 furmark testi

Xfx 6700 lü bi pc almayı düşünüyorum ürün 2. El ama Garanti 3 yıl uzatılmış furmark testi normalmi bi problem varmı
  9. F

2000 tl bütçe psu öneri

2000 2200 tl arası psu için bütçem var coil whine sesi yüzünden iyice psu konusunda telaşlı oldum her baktığımda bir sorun çıkıyor iyi korumalı bir psu önerirseniz sevinirim
Geri