Arama sonuçları: *

• Users: zehn54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Klavye tavsiyesi istiyorum rapid trigger

[H3 id='Havit+Kb900l+8000+Hz+almay+dnyorum+nasl+iyi+midir+sizce+rapid+trigger+klavye+aryorum']Havit Kb900l 8000 Hz almayı düşünüyorum nasıl iyi midir sizce rapid trigger klavye arıyorum[/H3]
  2. Z

CS2 FP KLAVYE ÖNERİSİ

Counter oynuyorum ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum ilk olarak klavyeden başlayacagım ama cs için nasıl bi klavye alacağımı bilmiyorum fp olursa sevinirim çok bi bütçem yok
  3. Z

İPhone Samsung takas yapılır mı

İPhone 11 kullanıyorum Samsung s22 yle takas yapmak mantıklı mı
  4. Z

CS OYNARKEN NET JİTTER YÜKSELİYOR

CS girdiğim zaman gereksiz ping yükselmeleri ve net jitter yükselmesi sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim
  5. Z

WİN 11 25H2 GEÇİŞ YAPILIR MI?

Ne diyorsunuz hocam geçilir mi şu an 24h2 kullanıyorum merak etmiyor değilim 25h2 yi indirip kullanan varsa konu altında buluşalım
  6. Z

NBA 2k save dosyalarını yeni bilgisayara aktarma

Merhabalar yeni bilgisayar aldım önceki save dosyalarımı yeni bilgisayara geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim aynı Steam hesabını kullanıyorum Önceden playstationda save dosyalarını buluta yükleyip oradan geri getirebiliyordum ama steamden nasıl yapacağımı bilmiyorum bi bulut sistemi burda da...
  7. Z

İncehesap gaming gecesi

gaming gecesinde indirime girecek bu bilgisayar alınır mı gaming gecesinden önerebileceğiniz sistem varsa o da olur https://www.incehesap.com/apex-thunder-tavsiye-sistem-fiyati-76061/
  8. Z

Bütçe Dostu Oyun Bilgisayarı Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Bütçem en fazla 40.000 TL — mümkün olduğunca uygun ve fiyat/performans iyi olan bir sistem arıyorum. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Oynadığım oyunlar: FIFA, NBA, COD Warzone. Bilgisayardan çok anlamıyorum; bana hangi parçaları/alternatifleri önerirsiniz? Masaüstü mi...
  9. Z

Yeni bilgisayar alacagım sistem önerilerine açığım

bilgisayar almayı düşünüyorum çok fazla bütçem yok sistem önerilerine vs açığım 1 sene 1.5 sene idare edecek bir şey olsa kafi bi tane bilgisayar baktım özelliklerini bırakayım iyi midir kötü müdür idare eder mi yorum yaparsanız sevinirim oynadıgım oyunlar -nba -fifa -cod Baktıgım pcnin sistem...
Geri