Arama sonuçları: *

• Users: cskasap
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cskasap

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem YARDIMCI OLUN!

Merhaba arkadaşlar Biliyorsunuz ben uzun süredir 7500F'li Parça Parça sistem Toplamaya çalışıyordum. Bu Sistem Alınır mı İleriye Dönük mü ? yoksa KASIM indirimlerini beklemeli miyim yardımcı olursanız Sevinirim
  2. cskasap

Yardım 5060ti 16GB 7500F

Merhaba arkadaşlar sistem toplayacağım Parçaları tek tek alıyorum bazıları sıfır bazıları 2.el Ekran kartını sıfır alacağım 5060ti 16 gb versiyonu hangi marka model olanı alayım Fiyat performans olan istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum Soracağınız bir şey olursa buyurun
  3. cskasap

!GAMİNG GECESİ SİSTEM YARDIM

Merhaba arkadaşlar Gaming Gecesinde 2 adet sistem var Bunlar Alınır mı Alınırsa Ne kadar olursa alalım Yardımcı Olursanız Sevinirim Parçalara ve markalara Dikkat https://www.incehesap.com/vortex-nova-tavsiye-sistem-fiyati-83742/...
  4. cskasap

Yardım SİSTEM Toplama Yardımmmm

Merhaba Arkadaşlar Ryzen 7500F'li minimum 12 GB Ekran Kartlı Sistem Toplamak istiyorum Bütçe: 35.000 TL Hazır Sistem Varsa oda olur Veya Bazı Parçalar 2.EL'de olur Yardımcı Olursanız Sevinirim Hangi Parçaları alacağımı yazarsanız iyi olur Değerlendirip araştırma yaparım... Hazır Sistem...
  5. cskasap

Bu sistem 18K eder mi ?

Merhaba arkadaşlar Benim Arkadaşım Bana Bir Sistem Satacak sizce uygun mu alınır mı Yardımcı Olmanızı İstiyorum Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci Faturalı Garantili 26.11.2024 alınmış Soğutucu : GAMETECH HYDRA 360mm Isı göstergeli RGB...
  6. cskasap

Yardım B650M Anakart Marka Önerisi

Merhaba Arkadaşlar Ben Sistem Topluyorum Bütçem Biraz Kısıtlı B650M anakart alacağım f/p olarak hangi marka alayım veya sizin önerinizi merak ediyorum Bütçem En fazla:3.000-45000 Tl arası Sistem; Ryzen 7500F T-Force DDR5 5600Mhz 8*2:16Gb Ram
  7. cskasap

Yardım 8500 TL'ye bu bilgisayar parçaları alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Benim bir yakınım 2.el parça satıyor ama hiç kullanılmadı garantili faturalı 3 aylık SİSTEM; İŞLEMCİ: RYZEN 5 7500F ANAKART: MSI PRO A620M-E RAM: CRUCİAL 8*2=16GB 4800 MHZ FİYAT: 8500TL ALINIR MI VEYA ALINMAZ MI VEYA ŞU PARÇA OLMAZ FALAN DEDİĞİNİZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ...
  8. cskasap

Ryzen 7500F EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Merhaba Arkadaşlar 7500F İşlemcim Var Ekran Kartı Almak İstiyorum 2.el'de olur Öncellik Nvidia Olursa İyi Olur Uzun Süre Götürmesini İstiyorum Bütçe:14.000TL
  9. cskasap

Ryzen 7500F için Ekran kartı tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar 7500F İşlemcim Var Ekran Kartı Almak İstiyorum 2.el'de olur Öncellik Nvidia Olursa İyi Olur Uzun Süre Götürmesini İstiyorum Bütçe:14.000TL
Geri