Arama sonuçları: *

1. M

Sistem Nasıl Tavsiyeler ?

Merhaba eski sistemimden parçalar tamamlayarak bütçemi zorlamadan piyasa indirimde olan fiyat performans düşüncesi ile yeni parçalar ekledim sizce nasıl daha iyi ne yapılabilirdi soğutma konusunda kasamı büyütmeli miyim ve strong marka işlemci için yeterli olur mu soğutma da ucuza kaçtım uzun...
  2. M

Çözüldü✓ THRUSTMASTER T300RS GT - TH8S 8 İKİNCİ EL ?

Merhaba bir arkadaşım bu iki ürünü 16k ya bırakacağını söyledi geçen sene Almanya'ya gitmişti oradan getirmiş topu topuna kullansa 2 3 ay kullanmıştır kendi de öyle söylüyor ama kutu vs yok alırken nelere dikkat etmeliyim eğer garantisi devam ediyorsa Almanyadan alınan ürüne buradaki yetkililer...
  3. M

SÜREKLİ FANLARIN MAXA GEÇMESİ

Merhaba yeni bilgisayar topladım fakat fanlar Google de gezerken yani günlük işler yaparken Full de çalıştırıyor özelikle fareyi hareket ettirip bir işlem yapınca sanki işlemci kullanmayı başlayınca gibi neden böyle yapıyor
  4. M

ANAKART KUTUSUNDAN ÇIKAN GİZMELİ VİDALAR

Arkadaşlar yeni aldığım anakartın içinden sadece bu vidalar çıktı ne işe yarıyor kasaya takılanlara benzemiyor
  5. M

Çözüldü✓ KULE TİPİ TAKAMIYORUM

Merhaba kule tipi soğutucu aldım takamıyorum AM4 uyumlu diyordu ama aradaki mesafe fazla kastırınca da kırılacak gibi ANAKART:ASUS PRIME B550M-K ARGB İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 5700X KULE TİPİ:STRONG M2-DUAL
  6. M

AMD RYZEN7 5700X İÇİN ANAKART

Merhaba Rtx 3060 12GB yanına Ryzen7 5700x almak istiyorum umarım mantıklı seçim olmuştur 8 çekirdekli olması benim için avantaj çünkü arada yayın açacağım fakat uygun anakart seçemiyorum fiyat performans bütçemi zorlamayacak anakart ne olmalı bu işlemciye ASROCK B550M HDV veya MSI B550M...
Geri