Arama sonuçları: *

• Users: atherion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Gigabyte B850 Gaming X WIFI6E AMD AM5 DDR5 ATX Anakart alınır mı

dün bana bir arkadaş birkaç tane anakart önerisinde bulundu benimde hoşuma giden gigabyte b850 gaming x wifi6e amd am5 ddr5 atx anakart oldu sunduğu özelliklerde hoşuma gitti açıkçası ben bu anakart ı ryzen 7 9800x3d ile kullanmayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir bu anakart bu işlemciyi...
  2. A

3 direksiyon seti arasında kaldım yardım lazım

moza r3, thurstmaster t300rs gt ve moza r5 arasında kaldı yeni başlıycam keyif yapıcam stand almama gerek varmıdır siz bu üçünden hangisini önerirsiniz ben moza r3 alıcaktım fakat bir kişi moza r3 hakkında şu yorumu yapmış; Bütün yayıncıların öve öve bitiremediği Moza'nın reklamı iyi yapılmış...
  3. A

MSI Gungnir 300R Airflow kasa alıcam yardım

MSI Gungnir 300R Airflow kasasını almayı düşünmekteyim fakat bununla beraber arctic liquid freezer III pro 360 Argb almayı düşünüyorum bu kasaya uyar mı ve mosvetlere çarparmı bir sorun olurmu bu soğutucuyu önerir misiniz? birde teknobiyotik diye bir yer buldum oradan alıcam bu sıvı soğutmayı...
  4. A

Anakart önerisi 17k

DDR 5 bir sistem topluyorum ve bana ideal mosfet soğutuculu güzel bir anakart lazım bütçem kısıtlı biraz bütün markalar olur marka fark etmez ama daha çok msı ecosystem ine uygun bir sistem kurucam
  5. A

RTX 5080 ve RTX 5070 Tİ arasında kaldım

RTX 5080 ve RTX 5070 Tİ arasında kaldım ve kafam çok karışık RTX 4060 ti GB DDR4 bir sistemim var DDR5 e geçeceğim işlemci olarak ryzen 7 9800x3d düşünüyorum acilen beni bu karamsarlıktan kurtarın kafam çok karışık pişman olmak istemiyorum da monitörüm 2k hikaye oyunları oynuyorum genelde FPS...
Geri