Arama sonuçları: *

• Users: Clows
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Clows

Windows 10 ghost spectreyi nerden indirebilirim

Merhaba bilgisayarıma format atıcamda windows 10 ghost spectre indirmek istiyorumda linki bulamadım yardımcı olabilecek var mı
  2. Clows

Yardım F/p Mouse pad önerisi

Mousem logitech g102 önerebileceğiniz 500 tl altı mouse pad var mı acaba ne kadar fiyatı düşük olursa o kadar iyi açıkcası benim için yardımcı olursanız sevinirim
  3. Clows

İnattv televizyonumda beinsportsu acmiyor

Arkadaslar guncellemesini yapmama ragmen beinsportsa bu gun girememeye basladim acaba sorun genel mi tek bende mi yardimci olur musunuz
  4. Clows

Yardım Hediye kulaklık önerisi

Arkadaşlar ayıptır söylemesi zamanında bir arkadaşıma qcy t13 marka bluetooth kulaklık almıştım şimdi tekrar başka bir arkadaşıma yeniden kulaklık alacağım çok ayrıntılı kullanacak birisi değil diye düşünüyorum sadece müzik dinlemek aradada telefon konuşması yapmak için önerebileceğiniz...
  5. Clows

Önerebileceğiniz f/p uzun süre kullanım için mouse pad

Önerebileceğiniz fiyat performans uzun süre kullanabileceğim bir mouse pad var mı acaba
  6. Clows

GamerMarkt güvenilir mi

Hesabımı satacağım ancak kimlik doğrulaması istiyor sizce güvenilir mi
  7. Clows

LOL VALORANT Hesabım ne kadar eder ?

Elosu İmmortal Valorantda Veto Hariç Her Karakter Açık TOTAL=78 SKİN Var 465 Radyanit Var Elmas Elo LoLde İstisnasız Her Şampiyon Açık TOTAL=257 SKİN Var Valorantda Animasyonsuz Skinler HARİÇ Kaosun Başlangıcı Vandal Kuronami Vandal Gaianın İntikamı Vandal Yağmacı Vandal Sihirpunk Vandal Ejder...
  8. Clows

Sizce windows 11mi 10 mu

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atıcamda alabileceğim en yüksek fpsi almak istiyorum sizce bunun için windows 10 mu 11 mi kullanmalıyım sistemim i5 12400 rtx3060 16x2 3200 mhz ram
  9. Clows

I5 12400 rtx 3060 lol 100fps yardım

sistemim başlığa yazdığım gibi ekstra ramlerimde ddr4 3200mhz 16x2 lolde son fightlarda 100fps görüyorum sizce normal mi değilse neler yanlış olabilir yardımcı olur musunuz
  10. Clows

ÖDEME YAPAMIYORUM YARDIM

Cs2 de seçkin alacağım ancak steamdan mağzaya eklediğimde steam çüzdanımdaki bakiyenin üstüne 0.68 ödeme yapmam gerekiyor kart bilgilerimi girip devam et dediğimde ise Bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir. diyor yardım eder misiniz
  11. Clows

Steam hesabımda topluluk pazarı kapalı YARDIM

Steama 5 dolarlık kod yükledim ancak hala topluluk pazarım kapalı neden olabilir yardımcı olur musunuz
  12. Clows

❌İndirim Bitti! Secuzi Lig-3601 Gamepad 1075TL

Arkadaşlar alınır mı alınmaz mı bilmiyorum ama bundan önce indirimi olduğu zaman alan sevinmiş alamayan üzülmüş diye duymuştum bu ürünle ilgileniyorsanız bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-p-HBCV0000A0PKAZ?magaza=secuzi
  13. Clows

Cs2 haftalık dropum gelmedi

seçkinim var 3 hesaptan drop kasıyordum barı doldurmuş olmama rağmen haftalık drop gelmedi sizce neden olabilir dosya bütünlüğünü doğruladım ancak markete girdiğimde bar başında gözüküyor ödülüm gelmiyor
  14. Clows

Steam pazarım kısıtlı

Merhaba arkadaşlar kendi steam hesabımda cs2 seçkinim var ve burdan biraz drop topladım bu droplarlada başka bir hesaba seçkin almak istiyorum alacağım hesaba yolladım bu dropları ancak topluluk pazarına girdiğimde böyle bir sorunum var nasıl çözebilirim acaba
  15. Clows

F/P Pc için Gamepad önerisi

Merhaba arkadaşlar genel olarak fc yada hikaye oyunları oynamak için F/P bir gamepad bakıyorum Ps tarzı olursa daha iyi olur ancak xbox tarzınada çok karşıt değilim bütcem en yüksek 1200 civarı şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim
  16. Clows

F/P Pc için Gamepad önerisi

Merhaba arkadaşlar genel olarak fc yada hikaye oyunları oynamak için F/P bir gamepad bakıyorum Ps tarzı olursa daha iyi olur ancak xbox tarzınada çok karşıt değilim bütcem en yüksek 1200 civarı şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim
  17. Clows

Bütün oyunlar bütün gamepadler ile oynanılır mı ?

Bütün oyunlar bütün gamepadler ile oynanılır mı ?
  18. Clows

Gamepad Analog kaymıyor

Merhabalar elimde bir tane ps3 gamepadi var ancak sol analog sağ alta çektiğimde diğer analog yada diğer taraflar gibi kaymıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba
  19. Clows

BİLGİSAYARDA PS3 KOLUNU KULLANAMIYORUM YARDIM

Arkadaşlar ps3 kolu buldum taktım driver falan yükledim elimden geldiğicne ama hala kolun üstündeki tüm ışıklar yanıyor ve pcde kullanamıyorum yardımcı olabilecek biri var mı
  20. Clows

Fc26 için gamepad önerisi f/p olursa sevinirim bütce 1300 civarı

Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bu arada pcden oynayacağım xbox kolu gibi değilde ps kolu gibi bir kol almak istiyorum ama çok f/p olursa xbox kollarınıda değerlendirebilirim ama asıl hedef ps tasarımı gibi kol...
Geri