Merhaba arkadaşlar genel olarak fc yada hikaye oyunları oynamak için F/P bir gamepad bakıyorum Ps tarzı olursa daha iyi olur ancak xbox tarzınada çok karşıt değilim bütcem en yüksek 1200 civarı şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar genel olarak fc yada hikaye oyunları oynamak için F/P bir gamepad bakıyorum Ps tarzı olursa daha iyi olur ancak xbox tarzınada çok karşıt değilim bütcem en yüksek 1200 civarı şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim
Merhabalar elimde bir tane ps3 gamepadi var ancak sol analog sağ alta çektiğimde diğer analog yada diğer taraflar gibi kaymıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba
Arkadaşlar ps3 kolu buldum taktım driver falan yükledim elimden geldiğicne ama hala kolun üstündeki tüm ışıklar yanıyor ve pcde kullanamıyorum yardımcı olabilecek biri var mı
Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bu arada pcden oynayacağım xbox kolu gibi değilde ps kolu gibi bir kol almak istiyorum ama çok f/p olursa xbox kollarınıda değerlendirebilirim ama asıl hedef ps tasarımı gibi kol...
Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bide fc 26 için sadece ps5 kolu çalışıcak diyorlardı doğru mu bu arada pcden oynayacağım
Merhaba arkadaşlar steamdan para kazanmak istiyorum aynı cs2de kazandığımız haftalık droplar gibi ama cs2 dışında hangi oyundan kazanabiliriim pek bir bilgim yok yardımcı olur musunuz acaba hangi oyunlardan para kazanabilirim