Arama sonuçları: *

• Users: Ataxiones
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

64GB (2x32) DDR5 Ram 29.999TL!!!!!!!

Selamlar herkese sanırım kısa bir süresi kalmış indirimin ama faydalanmak isteyen olur diye linkini bırakıyorum. Twinmos 64GB DDR5 Ram 29.999TL şuan. Bu ram piyasasına göre neredeyse diğer satıcılardan yüzde 30 daha uygun fiyatlı. İhtiyacı olan bence kaçırmasın bir daha bu fiyata böyle zor...
  2. A

Ocypus Ürünler Nasıl?

Öncelikle herkese merhabalar, Birkaç gündür takip ettiğim bir konu var. Ocypus diye bir marka girmiş Türkiye'ye. Birkaç tanıtım videosu izledim youtubeda fena gözükmüyor aslında ürünleri ama emin de olamadım açıkçası. Kullanan deneyimleyen var mıdır bilmiyorum ama açıkçası benim ilgimi çeken...
  3. A

1050W Thermaltake Gen5 Platinum Güç Kaynağı - 7.999TL

Aslında Instagram hikayesinde gördüm. Başta çok dikkat etmemiştim ama bir anda aslında fiyatı iyiymiş diye düşünüp hikayeye geri döndüm. Muadil olarak bu kalitede bir güç kaynağı için bence güzel bir indirim. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Benim şuan ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan için...
  4. A

24,5 inch IPS 240Hz Pivot Gigabyte Monitör - 6.199TL

Aslında Philips evnia serisi bir monitör alacaktım. Akakçeden bakarken en uygun burada görünüyordu. Gezinirken gördüm bence genel donanımı gayet iyi fiyatı da güncel kur göz önüne alındığında makul denebilir. İhtiyacınız varsa bir bakın derim...
  5. A

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz IPS 2K Fiyat İndirimi!!!

Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen varsa mutlaka bir göz atsın derim. Ürün link
Geri