Arama sonuçları: *

• Users: Ademkdll
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ademkdll

R7 7800x3D sistem için ideal fan ayarları

Merhaba bu fan ayarlarından pek fazla anlamıyorum bildiğim kadarıyla düzenlemeye çalıştım. Önceden Armoury Crate üzerinde silent mode seçiliydi o şekilde kullanıyordum ama fanlar ona rağmen gürültülü şekilde çalışıyordu. Resimlerdeki gibi ayarladım sonra fazla mı olur diye kararsız kaldım AiO...
  2. Ademkdll

ASUS TUF GAMING VG27AQML5A ghosting var mı

Arkadaşlar umarım görüntü nettir ve anlamak için yeterlidir. Fazla anladığım bir konu değil cihazı bir süredir kullanıyorum fakat gerçekten gram memnun değilim bir şeyler başından beri yanlış hissettiriyor. Özellikle dizi film vs izlerken sağdan sola veya soldan sağa geçişlerde aşırı kötü...
  3. Ademkdll

15.000 TL'ye kadar 2K monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 1-2 gün içinde ASUS TUF VG27AQML5a monitörümü iade edeceğim hem flickering hem de çözemediğim tarayıcıda sekme açarken tam açıklayamadığım ışık patlaması tarzında sorunlar yaşıyorum açıkçası ürün pek içime sinmedi herhangi bir çözüm de bulamadım. Yeni bir 2K monitör arayışındayım. R7...
  4. Ademkdll

ASUS TUF VG27AQML5A ışık patlaması durumu(?)

Arkadaşlar iyi forumlar. Birkaç gündür yeni aldığım bu monitörü kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak vs. bir sorunum yok fakat özellikle tarayıcıda bir linke videoya veya yeni sayfaya tıkladığımda şu şekil üstten patlamalar çok fazla tıpkı flash patlamış gibi oluyor. Bu yüksek Hz monitörlerde...
  5. Ademkdll

Maksimum 56K Bütçe ile alınabilecek en iyi 5070 Ti modeli hangisi ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/478491/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-5070-ti-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti/ Arkadaşlar iyi forumlar bugün bu kart üzerinde karar kılmıştım fiyatı 55K'dan satılıyordu. Paramı vs her şeyi ayarladım eve geldikten sonra şuanki fiyat manzarası ile...
  6. Ademkdll

R7 7800x3D ve 5070 Ti Sistem Toplama Tavsiye

Arkadaşlar iyi forumlar bir süredir araştırma yapıyorum yeni toplayacağım sistem konusunda ve parçaların bir kısmını belirlemeye başladım bu ay içinde toplayacağım daha fazla zama yakalanmadan toplamak istiyorum yeni yıl öncesinde. Piyasayı son zamanlarda yakından takip etmeye çalışsam da hala...
  7. Ademkdll

RX 9070 XT'li 2K Sistem Toplama

https://www.gaming.gen.tr/urun/649007/pc-hocasi-gg14-amd-ryzen-5-9600-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Merhabalar bu sistem F/P olarak nasıl ? Sistemi 2K'da kullanacağım. Kasa ve psu pek içime sinmedi açıkçası markasından ötürü onu...
  8. Ademkdll

RTX 5070'li bu sistem F/P olarak avantajlı mı ?

AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Lexar Thor RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink...
Geri