Arama sonuçları: *

• Users: pargali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pargali

Yeni laptopimi degerlendirin arkadaslar

Herkese selamlar arkadaslar walmarttan yeni bir laptop aldim indirimden normal fiyati $1400-1500 arasi ama ben $1150 ye aldim. ASUS ROG Strix G17 (2023) 17.3” QHD 240Hz Gaming Laptop, AMD Ryzen 9-7845HX, NVIDIA GeForce RTX 4060, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD, Windows 11, G713PV-WS94 Hala iade etme...
  2. pargali

E TUSUM ASLA CALISMIYOR

Klavyadaki butun tuslar calisiyor ama E tusu calismiyor hatta akran klavyasini da actim orada da butun tuslar calisiyor ama E tusu calismiyor lutfan yardimci olun nadan olabilir bu. Asus klavya 2 haftalik va tusu hic cikartma falan yapmadim ustalik pc basinda hic birsay yamadim icmadim yani...
  3. pargali

Pc'mi geliştireceğim 3060 ve R5 5500 düşünüyorum.

Herkese merhabalar arkadaşlar pcmi yükseltmeyi düşünüyorum aklımda ekran kartı işlemci ve powerı yenilemek var ekran kartı 3060 işlemci 5500 powersa 600w nasıl olur yeter mi veya daha iyi bir tavsiyeniz var mı. Aklımdaki power supply 600w yeter mi bilmiyorum şu an aynısının 500w olanı var...
  4. pargali

5 LAPTOP ARASINDA KALDIM (7-10K ARASI LAPTOP ÖNERİSİ)

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm ben gerek derslerim gerekse oyun oynamak için güzel bir laptop almak istiyorum çok üst düzey oyunlar oynamıyorum oynadığım en büyük oyun pugbdir ben 5 laptop buldum bunların arasında kaldım fiyat düşük olsa benim için iyi olur ama 8-9k'da olur yine eğer...
  5. pargali

2. El veya Sıfır Ekran Kartı Önerisi Max 1800 TL Bütçe

İyi günler arkadaşlar taksitle ekran kartı almayı düşünüyorum fazla ağır oyunlar oynamıyorum bütçe dediğim gibi kısıtlı taksitle alacağım veya kredi kartından çekerim o yüzden ne kadar az olursa o kadar iyi rx 570 dahi işimi görür ama baktım şimdi rx 570 mi 580 mi 1060 mı 1650 mi bilemedim...
  6. pargali

MSİ Z270 i3 9100f destekler mi ?

Arkadaşlar elimdeki msi z270 sli plus anakart 1151 pinli i3 9100f de 1151 pin ama bazi arkadaslar uymaz diyor cidden anakartin sitesinde falanda 6. Ve 7. Nesillerle uygundur diyor ikinci elden bu anakarti aldjm 9. Nesil takicam diye ama boyle bir sıkıntı oldu destekler mi desteklemez mi veya bir...
  7. pargali

1600 TL'ye 2. El Anakart İşlemci Ram Önerir Misiniz ?

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim elimde 1 tane msi z270 sli plus anakartı var çok sevdiğim bir abim 400e vermişti bu anakarta 700e talip çıktı anakart 1151 soket sizce satıp ryzen sistem mi dizsem dizersem bu paraya ne dizebilirim yoksa bu anakartın ûstüne mi sistem dizsem şimdiden...
  8. pargali

Arkadaşlar Epic games uygulamasını indirin

Arkadaşlar Epic games uygulamasını indirin oluyor herkes yararlansın !!! 1589473319 Sadece E-Posta biraz geç geliyor bekleyin 3 5 dkk sonra geliyor.
  9. pargali

İnce Hesap İade Süreci Tecrübeli biri bakabilir mi

İnce hesaptan kulaklık almıştım bunun iadesini istedim şu anda kargoda elime ulaştığı zaman direk geri göndermemi istediler ben şimdi mi iade sürecini başlatmalıyım yoksa ürün gelip gittikten sonra mı veya extra bir şey yapmalı mıyım tecrübeli birisi yardımcı olursa sevinirim.
  10. pargali

Yardım İnce Hesap Ürün İade ?

Arkadaşlar dün gaming gecesinden Gamepower luna kulaklık aldım ancak daha yeni farkına vardım James Donkey 710 indirime girmiş gamepower kulaklık daha kargoya verilmemiş zaten ben nasıl iptal edebilirim bu ürünü ?
  11. pargali

Yardım İptal ettiğim alışverişi geri almak istiyorum

Arkadaşlar aliexpressten bir ürün sipariş verdim dün daha doğrusu 3 ürün sipariş verdim ama ben bunların 3ünü aldıktan sonra aklıma bi çakallık geldi ve yeni hesap kurup 14 tl indirim yapmaya karar verdim bugün 1 ürün daha aldım ve bunu yeni hesap kurup aldım ancak sipariş kapandı ve ürünün...
  12. pargali

GamePower Luna Kırmızı Aldım Kullanan Varmı

Arkadaşlar Gaming Gecesinden GamePower Luna Kırmızı aldım 199 Tl'ye kullanan var mı nasıl bi kulaklık direk baktım aldım fazla bakmadan ama güzele benziyor nasıl sizce :D
  13. pargali

Yardım Gaming Gecesi Ne alayım

Arkadaşlar 200 300 liraya indirimden ne almalıyım sizce yardım edin bişeyler satın almak istiyorum ama ne alim 10 dk var çabuk :D
  14. pargali

Sahibinden'den Nasıl Güvence Sağlarım

Arkadaşlar sahibindenden bi ürün alacağım kargo ile ancak nasıl yapmalıyım nasıl güvenli şekilde alabilirim ?
  15. pargali

Yardım Tek modül 8 gb RAM olur mu ?

Arkadaşlar anakartım Wibtek G41-M pek bilinmeyen dandik bir anakart 775 soket ddr3 herneyse benim bir ram slotum yandı tek slot var 4 gb takılı anakartın desteklediği max ram miktarı 8 gb acaba 4ü çıkarıp yerine 8 gb tek modül taksam olur mu acaba şimdi anakartın yenisini almak istemiyorum çünkü...
  16. pargali

a

Arkadaşlar aliexpressten baktığım zaman lga 2011 bir sistem 8 çekirdek 16 tred işlemci 32 gb 1600 mhz ram 1250 TL youtubeden performans testlerine baktığımda i5 8400 ile kapışıyor ama eğer bu parçalar bu kadar kaarlı olsaydı @Abdullah Hacıgül abi mutlaka çekerdi videosu ya görmedi daha haberi...
  17. pargali

Bu anakart ile OC yapabilir miyim sizce ?

https://tr.aliexpress.com/item/33037572076.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.18656f7dTv4qLk&algo_pvid=148d7b5b-fbab-4d6b-b4a2-fbee40821811&algo_expid=148d7b5b-fbab-4d6b-b4a2-fbee40821811-0&btsid=0ab6f82215881212499081560e1cf2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Bu anakart ile...
  18. pargali

İşlemci Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar x3440 almayı düşünüyorum 2 3 güne oc yapıcam normal olarak ama soğutucu lazım tabi aliexpressten baktım az çok 150 160 TL'ye kullananların memnun olduğu birçok ürün var sizce hangisini almalıyım letgo sahibinden n11 hepsiburada hariç her siteden alabilirim sıkıntı yok o konuda ama...
  19. pargali

Hoi4 Türkçe oynayabileceğim modlar

Arkadaşlar hoi4'te türkçe yaması bulunan bir mod önerir misiniz linklerle beraber The Great War'ın türkçe yamasını bulamadım varsa çok iyi olur bi el atın.
  20. pargali

X3440 için anakart tavsiyesi

Arkadaşlar elimde amd radeon hd 7770 ekra karti var sıcaklığı ben 56 derece ustu gormedim super ama işlemci dusuk x5450 oc yapmiyorum o yuzden ekran kartindan da verim alamiyorum x3440 işlemci alıcam bi anakart önerir misiniz oc kabiliyeti olan olursa super olur.
Geri