Arama sonuçları: *

• Users: aliemir09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

RX 5700XT Oyunlarda Çöküyor

Merhaba rx 5700xt kartımı yaklaşık 1 hafta önce ikinci el olarak satın aldım fakat oyunlarda belirli bir zaman sonra amd sürücüleri zaman aşımına uğradı hataları alıyorum galiba wattman deniyor bu hataya oyundayken direkt ekranım simsiyah oluyor bazen bilgisayar çöküyor bazen de oyun çöküyor...
  2. A

HDMI TO VGA önerilen çözünürlük değiştirme

Herkese iyi forumlar en başta bugün yeni aldığım rx 5700 xt ekran kartımı taktım fakat ekran monitörüme sığmadı ben de sorunum dönüştürücümdedir diyip yeni bir dönüştürücü yeni bir kablo aldım fakat önerilen çözünürlüğüm 1024x768 olduğu için monitörümü 60 hz olarak kullanamıyorum ancak 50hz de...
  3. A

Monitörün Hz ini yükseltince ekran yamuk kalıyor

Ekranı 60 hz yapınca böyle bir sorun yaşıyorum yeni ekran kartı aldım ondan önce böyle bir sorun yaşamıyordum fakat 50 hz yapınca düzeliyor fakat ekran kartını 50 fps oyun oynamak için almadım bunun çözümünde yardımcı olacak biri var mıdır dönüştürücü kullanıyorum monitörüm biraz eski bu yüzden...
  4. A

Anakartta cpu ışığı yanıyor

bugün yeni ekran kartı aldım yeni psu aldım eve gelip psuyu ekran kartını kabloları montajladım fakat dün cillop gibi çalışan bilgisayar bugün cpu ışığını yakıp sönüp çalışmamaya başladı kimilerinde sürekli yanıyor bende ise power tuşuna bastığımda sadece yanıp sönüyor ve tepki yok bir daha...
Geri