Arama sonuçları: *

• Users: bilgiedin1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yd İphone almak mantıklımı ?

Yd İphone almak mantıklımı sizce
  2. B

Yılbaşından sonra 2.el Ekran kartı piyasası ne olur

Yılbaşından sonra 2.el ekran kartı piyasası ne olur sizce elimde bekletip mi satıyım yoksa cıkarıyım mı elden erkenden tavsiyeleriniz nedir ?
  3. B

YD Apple imeil üçretleri artıcakmı ?

YD İphone cihazlarının imeil kayıt ücreti artıcakmı bilgisi olan arkadaşlar
  4. B

Yılbaşından Sonra Elektronik zam gelir mi ?

yılbaşından sonra elektronik malzemelere telefon vs bilgisayar malzemelerine zam gelme ihtimali varmı ?
  5. B

Apple ürünlerine zam gelir mi ?

Yakın zamanda iPhone'lara zam gelir mi sizce? Yılbaşından sonra gelir gibi ama yılbaşından önce gelme durumu nedir geçen senelerde nasıl olmuştu?
  6. B

Yılbaşından Sonra Telefonlara Bilgisayarlara Zam gelir mi ?

öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar Yılbaşından sonra telefon ve bilgisayarlara zam gelir mi merak ettigim konu dolar yerinde durmuyor bildiginiz gibi sizin görüşleriniz nedir
  7. B

İphone 16 düz 48Mp kamera nasıl yapılır

selamın aleyküm arkadaşlar iphone 16 düz model 48mb kamera ayarı nasıl yapılır kamerada pro modelleri gibi raw özelliği bulunmuyor 24mp kamera sunuyor nasıl yapabilirim
  8. B

Telefon güncellenirken sarjda bıraksak bir şey olur mu

iphone güncellenirken sarjda bıraksam bir şey olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim
  9. B

Trendyol plus yt premium kodu girme ?

trendyol plus yt premium kodamu verdi kod girme yerine yazdığım zaman beni play store ye değil satın almaya atıyor nasıl yapıcam
  10. B

Çözüldü✓ Youtube Premium Kod ile kullanamıyorum

Youtube Premium Kod ile kullanamıyorum kodu giriyorum ileriye tıklıyorum premiumu parayla satın alın diye sekme cıkıyor napmam lazım ?
  11. B

Çözüldü✓ Argb slaved kabloyu nasıl takarım ?

selamın aleyküm arkadaşlar argb slaved kablo takıcamda bilgisayara anakartımda argb girişi yok nasıl yapabilirim ürün bu https://www.trendyol.com/rampage/trim-x30-seffaf-pvc-bakir-18awg-argb-power-supply-24pin-uzatici-kablo-p-778134836/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=624588
  12. B

Sistemimi Nasıl Güncelleyebilirim ?

arkadaşlar sistemimi nasıl güncelleyebilirim Ryzen 5 5600 Gigabyte A520M-K V2 Gtx 1660 Super 6 Gb 500gb m2 ssd msi 600w psu 80+ gskill trizent neo rgb 2x8 16gb 3200mhz ram 120 mm rgb sıvı soğutma
  13. B

Bilgisayarım durduk yere kapandı ve fanları son hız dönmeye başladı ?

arkadaşlar bilgisayarım durduk yere masaüstündeyken siyah ekran verdi ve ekran kartı fanı son hız dönmeye başladı sıvı soğutmanın fanının rgb si söndü neden böyle oldu durduk yere bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  14. B

Sistemim Last of ust part 2 icin yeterlimi ?

sa arkadaşlar sistemim bu last of ust part 2 kaldırırmı kasmadan Ryzen 5 5600 GTX 1660 Super OC 120 Gb sıvı soğutma Gskill Trizent rgb 2x8 16gb ram 500gb m2 ssd 600 w msi psu
  15. B

Oyun Sitesi Kurmak icin gerekenler nelerdir?

arkadaşlar oyun sitesi kurmak istiyorum fakat pek bilgim yok oyunlarımı saklayabilicegim sanal depolamam var ama gercek harddisk mi kullanmalıyım bu iş icin napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim .
Geri