Arama sonuçları: *

1. DARWİNWİN

ADMİNLERE RİCA OLUNUR(2. EL FİYATLARI)

2. el bilgisayar piyasası çok saçma bunun için saçma ilanları paylaşıp fiyatları el birliğiyle düşürebileceğimiz bir başlık açmanızı rica ediyorum fikri beğendiyseniz destek yorumu atabilirsiniz şimdiden teşekkürler
  2. DARWİNWİN

Flashtan Oyun Oynamak

4 tb flash ım var oldukça hızlı rdr2 gta5 gibi oyunları hafif kasmayla oynayabilir miyim
  3. DARWİNWİN

Çözüldü✓ Kasa rengi değiştirme

bundan 1 ay önce kadeşime 2. el bir pc topladım 2. el parçaları test etme imkanım olmadığından bilgisayacıya kurulumunu yaptırdım kasamda normalde renk değiştirme özelliği var reset tuşunu fan kutusuna takmam lazımmış anakart çok aşağıda duruyor elimi bile sokmam bile çok zorken hangisinin 2...
  4. DARWİNWİN

2. el 2*8 ddr4 ram günümüz koşullarında kaç TL'ye alınabilir

2*8 ddr4 ram günümüz koşullarında kaç TL'ye alınabilir
  5. DARWİNWİN

Papara para çekme nasıl olacak

beyler içerdeki parayı nasıl alacağım bilgisi olan yazabilir mi
  6. DARWİNWİN

Oyunda oyundan atıyor neden olabilir

kardeşimin pcsinde r5 5500 rx5600xt var buna karşın 500w 80+ sertifikalı bir psu var oyun oynarken basit bir yük altında oyundan atıyor eskiden böyle bir sorun yoktu sebebi ne olabilir bütün oyunlarda böyle
  7. DARWİNWİN

Pcmi satmak istiyorum yenisini aldım eskisi ne kadar eder

sistem 1 yıllık ekran kartı 2. eldi sorunsuz istenirse 16 gb yaparım ne kadara ilana koymam lazım
  8. DARWİNWİN

Yks yanlış soruları kaydetmek için uygulama

yanlış soruları kaydetmek ders ders gruplandırmak için bir uygulama var mı sadece kaydetmek için
Geri