Arama sonuçları: *

• Users: iłkay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. iłkay

Çözüldü✓ Asus Tuf VG27AQML1A monitörde çizgilenme sorunu

Arkadaşlar selam, başlıkta da göründüğü gibi Asus Tuf VG27AQML1A model 2k 240 hz monitör kullanıyorum. Alalı 1 sene 2 ay civarı bir zaman geçti. Uzun süreli kullanımda hiç bir sorun yaşamıyordum. Ta ki dün birden bire tuhaf şeyler olana kadar. İşten geldim, valoranta girdim. Birden ufak bir renk...
  2. iłkay

Termal Macun Değişim Süresi

Arkadaşlar selam. 7800x3d işlemci ve 360mm sıvı soğutmam var. Bilgisayarı alalı 1 seneyi geçti 1 sene 1 ay civarı bir şey oluyor. Temizliğini yaparım ama hiç termal macun yenilemedim. Herhangi bir ısınma problemi gözlemleyemedim fakat sanki eskisine nazaran oyunlarda biraz daha düşük fps...
  3. iłkay

Çözüldü✓ Arpelia Masa için Stand Uyumu

Arkadaşlar iyi geceler. Arpelia 160x80 olan modeli almayı düşünüyorum, eğer daha iyi öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim o fiyat bandında 3500-4000 aralığında. Esneme ve sallanma olmasın yeterli. Bu masaya monitör standı ve mikrofon standı takabilir miyim? Demir Profiller takmama engel...
  4. iłkay

Çözüldü✓ Sistem için masa önerisi

Arkadaşlar selamlar. Şuanda güncel olarak kullandığım xPrime Markus 160x60 Masasını kullanıyorum. Eklere bıraktığım gibi masanın destek demiri ayaklardan ayaklara aşağıdan bir şekilde geçtiği için üst tabla esneme yapıyor ve extra olarak ayaklarımı uzatamıyorum. Esnemenin önüne geçmek için tahta...
  5. iłkay

Çözüldü✓ W11 25H2 ile Nvidia 581.80 driver fps drop

Arkadaşlar selam, önceden yaşamadığım küçük sorunları yaşamaktayım. Araştırmalarıma göre de bundan kaynaklı olarak görüyorum. 4070ti super 7800x3d 32gb ram 6000mhz bir sisteme sahibim, ısı değerlerimde hiç bir sorun yok sistemim gayet stabildi. W11 Proya geçtikten sonra biraz stabilite sorunu...
  6. iłkay

Hangi Psu’yu tercih etmeliyim?

Selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşıma bir sistem topluyorum, bileşenlerin bir kaçını aldım. Kasa Msi Mag M100R Beyaz Versiyon. İşlemci: 7800x3d Anakart: Msi B650M Project Zero 7600mhz Sıvı Soğutma: Msi I240 Beyaz Versiyon Ekran kartı da çift fanlı 5070 olacak. Msi a850gl 850w 80+ Gold psuyu...
Geri