Arama sonuçları: *

• Users: qwerty_02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Çözüldü✓ Bu laptopu önerir misiniz almayı düşünüyorum ACİL!

Merhaba arkadaşlar ben gündelik kullanım ve arada oyun oynamak için bir bilgisayar bakıyorum ders vs. Çalışıyorum ben çok fazla çoklu iş yapıyorum video düzenleme yaparken bayağı sekme fln açık kalıyor onun dışında yazılıma ve yapay zekaya merakım var o yüzden işlemcisi güçlü olması ilgimi çekti...
  2. Q

Bu laptop ne kadar eder ACİL! bakar mısınız

bu bilgisayarı hangi fiyata alsam çok iyi olur ve almaya değer mi
  3. Q

Bu laptop en fazla ne kadar eder ACİL! bakar mısınız

ASUS ExpertBook B1400CPE-EB1168 ASUS ExpertBook B1 (B1400) serisi Intel Core i5-1135G7 8 GB RAM (yükseltilebilir) 256 GB NVMe SSD NVIDIA GeForce MX330 2 GB 14″ FHD (1920×1080) ekran YouTube’a girmek, PDF üzerinden çalışmak, not tutmak, film ve dizi izlemek ile gündelik işlerimi yapmak...
  4. Q

Sadece YouTube, Chrome ve Arada GTA 5: En Uygun 2. El Sistem Ne Olur?

Arkadaşlar, genelde internette “rehber” adı altında birçok sistem önerisi videosu görüyorum. Ancak benim amacım biraz farklı. Ben ikinci el parçalarla uygun fiyata bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sürekli oyun oynamayacağım, sadece YouTube, Chrome gibi günlük işlerimi rahatça yapsın istiyorum...
  5. Q

Pad 8 pro almak mantıklı mı ve ne zaman Türkiye'de satışa sunulur

Merhaba arkadaşlar ben bayağı tablet araştırdım en son Xiaomi pad 8 pro da karar kıldım ekran o kadar önemli değil donanım iyi bana yeter onun dışında sizce Türkiye fiyatı ne olur ve ne zaman satışa sunulur siz tavsiye eder misiniz?
Geri