Arama sonuçları: *

• Users: canimbenes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. canimbenes

PUBG Macro Kullanımı Ban Sebebi mi?

Arkadaşlar selamlar. Bi süredir pubg oynuyorum ancak birçok kişinin macro ile oynadığını farketmeye başladık. Bu Macro ban sebebi değil mi de herkes bunu kullanıyo anlamış değilim? Bi fikriniz var mı?
  2. canimbenes

27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

Dostlar selamlar. Abdullah beyin paylaşmış olduğu kod ile varolan monitörümün yanına ikinci bir monitör almak istiyorum. Masamda 2. bir 27'' monitörü koyacak yer yok. Bu yüzden 24'' bir monitör alıp dik kullanmak mantıklı olur mu olmaz mı bilemedim. Güncel sistemimi fotoğraf olarak yollayacağım...
  3. canimbenes

Güçlü Akım Koruyuculu Priz (ACİL)

Dostlar selamlar. İyi haftasonları dilerim. Yeni taşındığımız binada iskan alınmadığı için evlere şantiye elektriğinden güç veriliyor. Bu yüzden elektronik eşyalara zarar gelmesinden korkuyoruz. Yeni bir bilgisayar dizdim ve sıkıntı olması durumunda yenisini dizme gibi bir şansım olmayacak. Bu...
  4. canimbenes

Airpods Pro Windows 11 Çok Kötü Çalısıyor

Arkadaşlar merhabalar. Airpodsumu bilgisayara bağladığımda aşırı kötü ve gecikmeli bir ses alıyorum. Kontrol ettiğimde airpodsu Find My olarak algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  5. canimbenes

50x50 ya da 42x40 MousePad Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Başlığa yazdığım boyutlarda F/P sayılabilcek mousepad arıyorum. Önerilerinize açığım
  6. canimbenes

Sıvı Soğutucu Pompa Sesi

Arkadaşlar selamlar. R7 9800x3D işlemcim için thermaltake TH360 V2 model sıvı soğutucu kullanıyorum. Bilgisayar yük altında olmadan 42-43 derecelerde, yük altında ise maksimum 65 derecelerde çalısıyor. Sıcaklık konusunda bir sıkıntı çektiğimi sanmıyorum ancak pompadan gerçekten ses geliyor. Bu...
  7. canimbenes

GSkill Trident Z5 Neo 32x2 Hangi Modüleri İçerir?

Arkadaşlar merhaba. Biostan ram hızımı ayarlamak istiyorum. Bu ayr için Nebi beyin aşağıda bırakacağım linktleki excel dosyasını kullanmayı planlıyorum. Gskill Trident G5 Neo Rgb 32x2 6000mhz 30cl ramlerim de hangi modülün kullanıldığını bulamadım. Bu konuda yardımcı olma şansınız var mı...
  8. canimbenes

İlk Kurulumda BIOS FLASHBACK Yapmak Mantıklı mı?

Merhabalar. Youtube da izlediğim bilgisayar toplama videolarının birçoğunda işlemciden kaynaklı anakartın bios güncellemesi gerektiğini gördüm ve her ihtimale karşı BIOS FlashBack belleğini hazırladım. Sizce bu tarz sıkıntıları en sonda yaşamamak için Ankartı direk 24 pin ve 2x8 PCI kablolarını...
  9. canimbenes

Farklı Pinli Fanlarda Çoklayıcı Kullanımı Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhaba. Kasa içimde bulunan + sıvı soğutu + harici olarak satın aldığım fanların bağlantı konusunda sıkıntı yaşıyorum. Durumu karmaşık hale getirmemek için harfler ve sayılar ile görselleştireceğim. 1. fotoğraftaki a ve c harfli fanlar kasa içinden, montaj halinde olmayan b...
  10. canimbenes

RGB 24 PİN KABLO ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, uygun fiyatlı ve güvenilir olan 24 pin için RGB kablo önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar
  11. canimbenes

Siyah Üçlü Reverse Fan Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Fiyat performans olcak şekilde kasanın alt kısmına koyabileceğim 120x3 mm lik üçlü siyah reverse fan önerinize açığım. Teşekkür ederim.
  12. canimbenes

Scyrox V8 Yan Tuşlar Çalışmıyor

Dostlar selamlar. Scyrox V8 kullanıyorum, genel anlamda çok memnunum ancak yan tuşlara ne atarsam atayım açılmıyor. Bunu internet sitesinden de, kendi yazılımından da denedim. Ancak işe yaramıyor. Sağ, sol, orta ve mouse altındaki buton çalışıyor. Sadece yan tuşlar çalışmıyor. Bunun çözümünü...
  13. canimbenes

PC Toplama Fan Yönleri Konusunda Sıkıntı Çekiyorum

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar toplarken fan yönleri ile alakalı sıkıntı çekiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım için yanlış bir şey yapmak istemediğimden sizlerin vereceği bilgiler doğrultusunda hareket etmek istedim. Atacağım fotoğrafları 1-2-3-4 şeklinde numaralandırdım ki soracağım...
  14. canimbenes

MSI X870E Tomhawk 2 SSD Kullanımı

Arkadaşlar selamlar. MSI X870E Tomahawk anakartım var. m1 slotunda Gen5 9100 Pro 2 TB SSD kullanıyorum. Güncel olarak laptopumda kullandığımda samsung 970 evo gen3 m2 ssdim var. Bunu hangi slota takmam en mantıklısı olur? Ek olarak 970 evo ssdmi bilgisayara takmadan önce tamamen sıfırlamak...
  15. canimbenes

850W Psu 7000TL Bütçe

Arkadaşlar merhaba, 850w lık bi psu arıyorum. Raijintek Cratos ATX 3.1 öneren çok olmuştu ancak küçük bi ısıda bile kendi kendine çalıştığı ile alakalı bazı kötü kullanıcı yorumları gördüm. Enermax Revolution ERT1200EWT modelini önerenlerde çok oldu. Ancak MSI gibi ya da daha bilindik firmaların...
  16. canimbenes

Raijintek Cratos ATX 3.1 850W Alınır mı?

Arkadaşlar selamlar. Msi RTX 5070 Ti Gaming Trio + Ryzen 7 9800X3D li sistemim için bu PSU yu öneren çok kişi oldu ama eksi yönlerinden bahseden çok olmadı. Gerçekten bu PSU sizce güvenli mi? Aldığım zaman garantiyle alakalı sıkıntı yaşayabilirsin diyenler oldu ama ne kadar doğru bilmiyorum...
  17. canimbenes

Yeni Taşınacağım Evde Hiçbir Firmanın Altyapısı Yok

Arkadaşlar selamlar. Taşınacağımız bina yeni yapıldı. Toplamda 2 binada 130 daire mevcut. Kontrol ettiğimde superonline, türk telekom, turknet dahil hiçbir firmanın altyapısı yok. Tam olarak yapmam gereken talepler konusunda bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler
  18. canimbenes

2-3K Bütçe Kablosuz Mouse Önerisi

Selamlar, 2-3k bütçem var. ATK Dragonflyy A9 Pro almayı planlıyordum ancak stoklar yenilenmiyor. Önerebileceğiniz kablosuz oyuncu fareleri nelerdir? Şimdiden teşekkürler
  19. canimbenes

ATK Dragonfly A9 Pro Stok Sorunu

Arkadaşlar selamlar. Bi süredir ATK Dragonflyy A9 Pro almayı planlıyorum ama hiçbir şekilde yenilenmiş stok olduğu zamana denk getiremiyorum. Bu ürünün neden stoklarının bu kadar erken bittiğini merak ettim? Ek olarak bu fiyat bandında bu mouse benzeri bi ürün önerirseniz çok sevinirim.
  20. canimbenes

Ses kasmak için kulaklık önerisi (Bütçe 6000)

Arkadaşlar selamlar, Escape From Tarkov, CS II Tarzında oyunlar oynadığım için ses kasma konusunda iyi bir kulaklık olsun istiyorum. Bütcemde Maksimum 6k civarlarında. IEM de olabilir ancak daha çok Wirelles olucak şekilde cloud III s tarzında kulaklık arıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkür edeirm
Geri