Arama sonuçları: *

1. V

Paintten sokak lambası çiziyoruz!

Selamlar paintten sokak lambası çizdim, sağdaki oldu gibi ama soldakinde biraz batırdım ve saatlerdir uğraştığım için yoruldum. Devam edecek babayiğitler var mı?
  2. V

X3D işlemciler neden bu kadar abartılıyor?

Bir süredir forumda ve youtube videolarında gördüğüm kadarıyla tüm dünyada ama özellikle Türkiyede bir X3D işlemci çılgınlığı almış gidiyor. Sayın arkadaşlar işlemcinin sonunda X3D ibaresi var diye bu işlemcilere neden +10K gibi fiyatlar verdiğiniz anlayamıyorum. Bu işlemcilerin test edildiği...
  3. V

Ekran kartı 2. El mi almalı Yeni mi? 2025 Ekim Ayı

Sistem; İ5 14600K - 240MM S.S. - PRO B760M-A WIFI DDR4 - 32GB 4x8 3200Mhz Corsair ram - GIGABYTE KASA VE UD750GM PG5 PSU - çift monitör 4K 144hz + 1080p 144hz Bu sisteme 2. el ekran kartı almak istiyorum bütçe 30k ya kadar çıkıyor ama o kadar para vermek istemiyorum hikayeli oyunlarla pek aram...
  4. V

Çözüldü✓ 750W 80+GOLD GP-UD750GM Aldım sizce nasıl?

Az önce 4bin tl ye gördüm çokta fazla bakmadım fiyatı hemen çıkar diye siparişi verdim sizce nasıl? @yusuf7878 konuya dahil olursa sevinirim. 4K TL bandında hem modüler hem 750W hem GOLD hem ATX 3.0 hemde PCIE5 destekli psu bulmak biraz zor...
  5. V

Çözüldü✓ Acil cevap verin 9060XT fiyat düşmüş

İncehesap, Tebilon ve Sinerji Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16G yi 19K TL ye listelemiş sizce bu fiyattan alınır mı? Daha da düşer mi dersiniz? Taksit seçeneklerinde faizsiz yok orası biraz kötü ama fiyat çok iyi gibi geldi bana. Sapphire vs. almaktansa Gigabyte 3 fanlı gaming OC model çok iyi...
  6. V

Çözüldü✓ A550BN yeterli mi help?

Yaklaşık 3 senedir kullandığım MSI A550BN güç kaynağımı sistem yükselteceğim için değiştirmek istiyorum ama sizce bu PSU ile bu sistem ayakta durur mu değiştirmeme gerek var mı? Eğer var diyorsanız yorumlara tavsiye PSU ları bırakabilirsiniz. CPU : İ5 14600K MB : MSI PRO B760M-A WIFI DDR4 GPU ...
  7. V

Çözüldü✓ FAZEON F15 750W 80PLUS BRONZE Alınır mı?

Çözüldü: iade ettim. Merhaba, Birkaç gün önce başlıktaki ürünü sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Maalesef ürünle ilgili ciddi kalite sorunlarıyla karşılaştım. PSU’yu incelediğimde, alttaki resimlerde görebileceğiniz gibi kullanılan kondansatörlerin markası CapXon ve değerleri 105°C, 390µF...
Geri