Arama sonuçları: *

1. T

Monitörüm 4k fakat YouTube 4k videosu asla 4k gibi değil

Monitörüm gigabyte M27UP dual mod monitör sistemimde cok rahat oynatir videoyu ethernet bağlı 9070 xt ve 7800x3d var videoyu 4k yapiyorum YouTube da fakat eminim video 4k değil. Sağ tıklayıp meraklısınaya tıklıyorum orda da 4k gözüküyor anlamadım bilen çözen falan var mı?
  2. T

12vhpwr kablo bağlantısı

Merhabalar Bilgisayarı topluyorumda şimdi psu dan 2 tane 8 pin pcie kablosu bide 12vhpwr dan 2 * 8 pin pcie kablo cikti asus prime 9070xt ekran kartina 3*8 gerekiyor 2 tanesini 12vhpwr ile kullansam sıkıntı olur mu digerini direkt 8 pinden 8 pine kablo takarim diye düşündüm.
  3. T

Çözüldü✓ Gigabyte rx 9070 xt gaming oc

Gigabyte rx 9070 xt sahipleri memnun musunuz herhangi bi sıkıntı var mı. Sıcaklık sorunu olduğunu okuyorum bi kaç yerde. Sapphire pulse ile kiyaslarsaniz hangisini alirsiniz yoksa 3 bin lira fazla koyup gigabyte yerine asus'u (prime) mu tercih etmeliyim?
  4. T

Çözüldü✓ Sapphire nitro+ 9060xt

Bazı yerlerden 9000 serisinin sapphire modellerinde donma takilma ekranin gitmesi gibi problemler duydum ancak hic bi yerde de böyle bi sorun görmedim. Kartı almayi düşünüyorum su an amd kartlara zam gelmesiyle beraber Nvidia ds fiyatı arttirdi. Onun için amd bakıyordum ve içime kurt düştü.
Geri