Arama sonuçları: *

1. Sherlock Holmes

Teknoloji Ürünlerine %35 Zam Geleceği Söyleniyor

Merhaba, bir yazılımcılar platformunda gördüm konuyu ve sizlere sormak istiyorum. Yılbaşından hemen sonra tüm teknoloji ürünlerine en az %35 zam geleceği söyleniyor. Bu sizce mümkün mü? Yoksa halkı gaza getirip kinlerinden yararlanma durumu mu? Fikir ve düşünceleriniz önemlidir. Teşekkür ederim.
  2. Sherlock Holmes

Forum Site Sahipleri - Karşılıklı Konu Açalım mı?

Merhaba, Kuşlar üzerine bir forum sitem var, üye olup benim vereceğim başlığı ve içeriği gireceksiniz sadece. Ben de sitenize girip dilediğiniz kategoride özgün bir soru-cevap şeklinde konu açacağım. Teşekkür ederim.
  3. Sherlock Holmes

Sizce Nasıl Duruyor? ve Nasıl Geliştirebilirim?

Merhaba, bu bir reklam değil. Yıllardır forumlarda olan kişilerle beyin fırtınası yapmak istiyorum. Hatta burada URL dahi vermeyeceğim. Fikir ve düşünceleriniz benim için gerçekten önemli. Papaganlar nokta com adında bir sitem var fakat buraya ekstra neler yapabilirim? Aklımda ikinci el...
  4. Sherlock Holmes

X Bir Teknoloji Sitesinin Saçmalığı

Merhaba Donanım Arşivi, X bir teknoloji sitesinin saçma sapan kuralını dile getirmek adına yazıyorum. Aslında bu durum şikayetten ziyade, biraz sitem. 25 yıldır forumlardayım, 21 yıldır forum sitesi sahibiyim fakat gel gelelim tüm başlığımı "hatta içeriğimi" değiştiriyorlar. Reklam mı var? veya...
  5. Sherlock Holmes

Yardım 30 bin TL Kadar Laptop Tavsiyesi Alabilir miyim?

Merhaba, 30 bin liraya kadar laptop tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Aslında arkadaşım için tavsiyede bulunmanızı rica edeceğim. Kendisi Youtube'da içerik üreticisi olarak devam edecek. Video düzenleme işleri yapacak, Photoshop, adobe illustrator vs. gibi programlar kullanacak. Az yaksın...
  6. Sherlock Holmes

Mustafa Kemal Atatürk diye Konuşan Muhabbet Kuşum

Merhaba değerli Donanım Arşivi ailesi, Muhabbet kuşumuz 7 yıl bizimle beraber kaldıktan sonra vefat etmişti ve bunun gibi birçok anısı vardı. Youtube'da shorts olarak yüklediğim videoyu sizlerle paylaşmak istedim. Mustafa Kemal Atatürk Yaşasın Cumhuriyet Ne Mutlu Türküm Diyene gibi konuşmaları...
  7. Sherlock Holmes

Yardım Brawl Stars Oyunu İçin Tablet Tavsiyesi

Merhaba, Biraz önce bir arkadaşın konusunu gördüm ve yeğenime tablet alacağım aklıma geldi. Kendisi brawl stars meraklısı, annesinin telefonundan oynuyor. Ben de kendisine tablet alayım dedim. Bütçem maksimum 10 bin lira.
  8. Sherlock Holmes

Kolay Mamaya Teşekkür Ederim

Merhaba, Kolay mama üzerinden bir siparişim olmuştu ve ürünüm patlak geldiğini duyduklarında anında sorunumu çözüp direkt yemi tekrar gönderdiler. Kendilerine herkesin huzurunda teşekkür ediyorum.
  9. Sherlock Holmes

Counter Strike 1.6 Oynayan Var mı Hâlen?

Merhaba dostlar, hâlen 1.6 oynayan var mı? Ben arada girip oynarım, varsa server falan arada giriş yapabilirim :)
  10. Sherlock Holmes

Instagram Sosyal Medya Hesabıma Reels Video Hazırlamak İstiyorum

Merhaba, Bana tavsiye edebileceğiniz bir platform var mı? Belirli bir prompt vereceğim ve bana özgün, altyazılı bir reels videosu hazırlayacak. Tavsiye edebileceğiniz platformlar var ise dinlemek isterim. Teşekkür ederim.
  11. Sherlock Holmes

Gemini Harika Avatar Yaptı +Reaksiyon

Merhaba, Öylesine bir prompt yazdım ve aşağıdaki görseli hazırladı. Görsel için en yaratıcı yorumları bekliyorum :D
  12. Sherlock Holmes

Donanım Arşivi Forum Kısmını Güncellemeyi Düşünüyor mu?

Merhaba, Söylediklerimi kırıcı eleştiri olarak algılamayın lütfen. Sitenin bu kadar trafik ve dosya almasına rağmen muhteşem bir hıza sahip olmasını asla inkar edemem. Fakat görsel olarak ve yazılım olarak güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanırım şu an 2.2x sürümü kullanıyorsunuz? 2.3.7...
  13. Sherlock Holmes

Instagram Video Edit Uygulaması Tavsiye Eder misin?

Merhaba, Veed kullanıyordum ve çok memnundum yıllık satın alıyordum fakat daha kullanışlı ve kolay bir uygulama biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Altyazı, Efekt, Reels hâline getirmek falan istiyorum. Telefon işletim sistemim iOs. Teşekkür ederim.
  14. Sherlock Holmes

Sosyal Medya Görseli Olarak Sizce Nasıl? Reklam Verilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Canva üzerinden yaptım ve çok mu amatör durdu bilemiyorum. Sizce nasıl? Facebook üzerinden reklam çıksam etkili olur mu?
  15. Sherlock Holmes

XIAOMI Fanlı İç Mekan Isıtıcı Elektrik Çok Yakar mı?

Merhaba, https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xiaomi-fanli-ic-mekan-isitici-1241090.html Bu ürün ortalama ne kadar elektrik yakar saatte? Bilgi sahibi olanlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum.
  16. Sherlock Holmes

Domain Değerlendirme - +Reaksiyon

Merhaba, Geçtiğimiz ay kayıt ettiğim domainlerim hakkında değerlendirme alabilir miyim? Esnafodasi • com Wmsozluk • com Webmastersozluk • com Yorumlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
  17. Sherlock Holmes

Öneri 50.000 TL Tutara Laptop mu? Masaüstü mü?

Merhaba Donanım Arşivi ailesi, 50.000 TL tutara laptop mu? Masaüstü bilgisayar mı mantıklı? Oyun oynamıyorum. Genelde kendime ait olan siteleri yönetiyorum. Asus bilgisayarım var VivoBook X571GD olarak geçiyor. Şu an için herhangi bir sorunu yok fakat tarayıcılar arasında geçiş sağlarken hafif...
  18. Sherlock Holmes

Instagram Instagramda Kullanılmayan Hesapların Mail Adresleri Hk.

Merhaba Donanım Arşivi, Instagramda kullanılmayan hesapların mail adreslerini görebilen var mı? Eğer anlaşabilirsek ücret karşılığında da öğrenmek isterim. Teşekkür ederim.
  19. Sherlock Holmes

Yardım Samsung Televizyonlara IPTV Oluyor mu?

Merhaba Donanım Arşivi ailesi, Samsung televizyon aldım bundan 4 yıl önce fakat iptv sadece android cihazlar kullanıyor peki Samsung televizyonlarda kullanımı mümkün mü? Veya kullanan var mı?
  20. Sherlock Holmes

Kuşu Ötenlerin Sitesi / Sloganı Sizce Nasıl?

Merhaba Donanım Arşivi ailesi, URL falan vs. paylaşmıyorum sadece soru sormak istiyorum. Bir kuş sitemiz var, ellerinizden öper çok afacan ve güzel bir siteye benziyor. Sosyal medya üzerinden reklam çalışması yapacağız. Slogan olarak "Kuşu Ötenlerin Sitesi" olabilir dedik. Fakat bu sefer kuşu...
Geri