Arama sonuçları: *

• Users: Abdulb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Isass.exe güvenilir mi?

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim şu virüs var mı yok mu işinden bıktım Isass.exe System32 konumunda eser ile PC'yi tamamen taradım hatta lsass.exe yi özel olarak da taradım bir şey yok sizce sorun yaratır mı yaratmasınya Buarada bilgisayarda l=L ile gösteriliyor ı ile değil lsass.exe olarak
  2. A

Virüsten nasıl korunurum

Öncelikle yakın zamanda çok dosya falan indiremedim sadece rdr için yama indirmiştim onun dışında bir şey indiremedim bilgisayarı açtığımda korktuğum şey hep virüs olmuştur bende bugün araştırdım ve baktım çok bir şey anlamıyorum sizden yardım istedim öncelikle görev yöneticisinde sıkıntılı bir şey...
  3. A

Cs2 de Neden 170 FPS sabit alıyorum?

5070 9800x3Dli sistemimde 2K da 170 FPS alıyorum bu normal değil galiba invidi kendi FPS sınırlamış ama nasıl düzeltilir bilmiyorum bir de OC yapmak istemiyorum ne yapmalıyım
  4. A

Ekran Kartı Coil Whine Sorunu

Daha dün sistemimi topladım fakat oyunlara girince ekran kartından cızırtı geldiğini fark ettim bunu bir cözümü yok oyuzden garantiye göndermeyi düşünüyorum sizce böyle sorun çözülürmü? Çünkü fazla rahatsız ediyor
  5. A

Mouseyi Hareket Ettirirken PC den Cızırtı Geliyor

Neden olduğunu anlamadım ama mousenin tekerleği döndürürken hafif kasadan cızırtı geliyor çok sıkıntı varmıdır sizce
  6. A

PC Nasıl Kapatılır Psu Düğmesi Kapatılmalımı?

Öncelikle biraz kafasızca bir soru sordum ancak daha yeni yeni bilgisayar işlerini öğrenmeye başladım. PC'yi normal kapattıktan sonra mouse ışığı dışında bütün ışıklar gitti. PSU'nun düğmesini de kapatmam gerekli mi tüm ışıkların kesilmesi için? PC normalde 5li akım korumalı prize bağlı Herşeyi...
  7. A

Sizce Nasıl Olmuş Biraz Pahalı Ama Yapacak bir şey Yok

Toplamda 100k ya sistem kurdum öncelikle monitörümü ASUS ROG STRIX XG27acs 2K modelini tercih ettim sistem özelliklerini ise: 5070 windforge OC. 9800x3D ASUS TUF Gaming B850 Plus Wi-Fi SSD 1TB 7400/6400 okuma Kioxia. G.Skill 2x32 RAM 6400MHz. Xigmatek fenix 2 240 siyah sıvı soğutma(daha sonra...
  8. A

Bu Sistemi Alarak Hata Mı Yaptım?

geçen gün bu sistemi vatandan 90 bin e aldım bazıları kazık yemişsin diyor bende öyle düşünmeye başladım bazıları 5080 li sistem alırsın bu fiyata demeye başladı iyice moralim bozuldu
  9. A

5070 x 9800x3d Nekadar Götürür?

Bunu bu saatten sonra yazmanın çok mantığını bulmadım ama hafta sonu 9800x3d ve 5070 li bir sistem toplayıp aldım ve sizce nekadar süre götürebileceğimi sormak istedim benim tahminim uzun süre gidecek bir sistem topladığım yönünde sadece ilerde yani 2-3 yıla ekran kartını değiştirmeyi tercih...
  10. A

9800x3d kutusuz sorun yaratırmı?

Evet sonunda bugün sistemini topladım ancak kafamda bir soru var ve deli ediyor işlemciyi kutusuz vatandan aldım bu bana sorun yaratırmı lütfen aydınlatın delirmek üzereyim
  11. A

5070 Mi almalıyım 9070xt mi

Artık çok sıkılmaya başladım normalde 5070 e karar kılmıştım sonrasında aklım 9070xt ye takıldı 9070xt benim için daha mı iyi olurdu yada olur mu şuan çok fazla kafam karışık bir yanım 5070 bir yanım 9070xt istiyor.9070xt ile tek korkum hata çıkarma olasılığı
  12. A

Ekran kartı markası önerisi

Uzun zamandır PC almaya çalışıyorum yakında alacağım ekran kartı markasının MSI gaming Trio olarak düşündüm ancak MSI gaming Trio almak yerine ryzen 7600 ü 9600x e çıkarabilirim msi almak yerine Gigabyte yada shadow serisine bakabilirim tavsiyeleriniz neler?
  13. A

Sistem özelleştirme Önerisi

Yakın zamanda PC almayı düşünüyorum ekran kartım 5070 olacak işlemci için hala emin değilim ekran kartı markasındada ve sıvı soğutma ile ilgilide sizce 7600 mü 7700 mü 5070 MSI shadow 3x mi gaming Trio 3x mi gaming Trio alırsam sıvı soğutmayı alamam ama sıvı soğutmayı daha sonra yaza doğru...
  14. A

Ekran kartlarına zam mı geldi?

Sistem bakmaya gezinirken bir baktım 9070xt falan full 10k zamlamış ilk görüşte bug falan sandım çıktım girdim değişmedi kafayı yedim daha yeni bilgisayar alacaktım okadar para biriktirdim şimdi ne yapacağım aklım yerimden oynuyor
Geri