Arama sonuçları: *

• Users: dnjsjdsjj
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

Arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum
  2. D

İkinci el Rx 580 fiyatı

Arkadaşlar xfx rx 580 var kartın sorunu yok ve sıcaklık değerleri iyi sizce ne kadara satabilirim
  3. D

Rx 580in üstüne para koyup yeni ekran kartı almak

Arkadaşlar ikinci bir kasa aldım 2-3 ay önce rx 580li bir sistem kartta bir sorun yok fanlar ve sıcaklık açısından ama kutu fatura garanti falan yok bu ne kadar gider sizce üstüne 2000 tl koysam sizce ne bulabilirim piyasada
  4. D

Rx 580in üstüne ne kadar konup ne alınır

Arkadaşlar yükseltme yapmayı planlıyorum şuan rx 580 var bunu satıp üstüne biraz para koyacağım yada biraz daha iyisiyle takas yapıp üstünü vereceğim piyasayı bilen arkadaşlar 1000-2000 lira civarı üstüne neler alınabilir bilen var mı
  5. D

Rx 580in üstüne ne kadar konup ne alınır

Arkadaşlar yükseltme yapmayı planlıyorum şuan rx 580 var bunu satıp üstüne biraz para koyacağım yada biraz daha iyisiyle takas yapıp üstünü vereceğim piyasayı bilen arkadaşlar 1000-2000 lira civarı üstüne neler alınabilir bilen var mı
  6. D

Öneri Rockstar ve Epstein bağlantısı

Beyler rockstarın mevcut başkanı sam houser ve leslie benziesin rockstar north eski baş yapımcısının epstein olayları ile bağlantısı olduğu iddia ediliyor sizce bu duruma karşı nasıl bir bakış açısı edinmeliyiz yani düşündüm de biz sadece oyunu oynuyoruz eylemi desteklemiyor kınıyoruz ama ben...
  7. D

Gta 5 fotoğraflı ekranda atıyor

Arkadaşlar ben 1-2 gün önce uygulamalardan birkaç artık dosya silmek istedim. Sildikten sonra Gta 5 e girmeye çalıştığımda fotoğrafların geleceği ekranda direk oyundan hata vermeden atıyor sizce neyi silmiş olabilirim anlayan arkadaşlar var mı
  8. D

Bu ölü piksel için sizce garantiye yollamalı mıyım

Arkadaşlar dün hiç böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bugün dikkatimi çekti bir yere hiç çarpmadı darbe falan da yemedi zaten parmağımla dokunduğumda çıkıntı izi falan da yok monitörü 2 hafta önce kullanmaya başladım 1 yıl olsa EyvaAllah diyecem bu kadar hızlı olması tuhaf değil mi kendi...
  9. D

ACİL YARDIM EKRAN KARTI KULLANIM YÜZDESİ SORUNU

Arkadaşlar rx580 var oyun oynarken takılma yaşıyorum iyi fpsler almama rağmen ekran kartı kullanımı sürekli drop yiyip duruyor nasıl düzelir bilmiyorum izlenimi amd softwareden yapıyorum nasıl düzelir
  10. D

Arkadaşlar bilgisayarda hangi driverların güncellemelerini yapmam gerek

Merhaba oyunda maks performans için güncel sürücülere sahip olmak istiyorum bildiğim kadarıyla ekran kartı için yapmalıyız, Windows için yapmalıyız, ama anakart kısmında neyi yapmamız gerekir tam bilmiyorum chipset ve bios güncellemek yeterli sanırım siz neleri güncelliyorsunuz
  11. D

Dosyayı veya oyunu pcden silmeye rağmen depolamada bazı kalıntılar kalması

Arkadaşlar bugün internetten bir oyun indirmeye çalıştım ama oyunu kuramadım sildim, ama sonra o oyunun dosyaların bazılarının depolamanın içinde kaldığını gördüm böyle 3-5 kblik dosyalar var birçoğu ayrı ayrı yerde olduğu için silmeye çalışmadım, silinen oyunların bazı kalıntılarının kalması...
  12. D

Bilgisayara İnternetten oyun indirip kurma hakkında hiçbir fikrim yok

Arkadaşlar dün bilgisayarım geldi az çok biliyorum neyin ne olduğunu altyapı sorunu olduğumuz için modem yok mobil verim şu an az olduğu için çok yüksek gbli bir şey şuan indiremem, gta vice san andreas falan yüklemek istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum çok karmaşık geliyor dosyaları kurma...
  13. D

9500 TL'ye bu sistem nasıl

İleride ekran kartı değişikliğine uygun almaya çalıştım, İ3 12 nesil, rx 580, 8x2 16 gb 3200 mhz ram, 512 gb m2 ssd, 600w xigmatek, gigabyte H610mk anakart, sizce 9500 TL'ye nasıl
  14. D

800 lira farkla 165 hz monitör yerine 240 hzlik almalı mıyım

Siz ne dersiniz arkadaşlar
  15. D

Ryzen 3500 gtx 1660 super nasıl ikili 1080p için

Arkadaşlar ne diyorsunuz hikayeli oyunlarda darboğaz söz konusu mu, valoda csde falan yüksek fps hedefim yok
  16. D

Bu bilgisayara bu parayı vermeli miyim

Gtx 1660s ryzen 3600 8 8 16 gb 3200 mhz ram 500gb m2 ssd var böyle bir sisteme 12 bin verilir mi arkadaşlar
  17. D

Sahibindende güvenilir bilgisayarcılar bilen

Arkadaşlar param güvende ile hazır kasa almak istiyorum ama bazıları kabul etmiyor, bilinen ve tanınan mağaza sahipleri bilen var mı yada daha önce kargoyla sahibindenden bir şey almış biri
Geri