Arama sonuçları: *

• Users: Aykiriman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Isıtıcı olarak ne alınmalı

25 m2 alan için ısıtıcı önerileriniz nelerdir? bir kaç ürüne baktım şu an için [H3 id='Xiaomi+Mi+Smart+Space+Heater+S']"Xiaomi Mi Smart Space Heater S" [/H3] almayı düşünüyor gibiyim aylık tüketime bakıldığında 8 10 saatlik kullanım da ekonomikte bir ürün. Sizin önerebileceğiniz ürünler var...
  2. A

Kasım indirimleri yalanı, Hazır sistemlerde zam üstüne zam!

Ben dahil bir çok kişinin beklediği kasım indirimleri geldi. Eşime bir bilgisayar toplayacaktık dedik ki indirimler başlayacak buradan güzel bir sistem alalım o şekilde daha rahat olur kafamız hem de ufakta olsa biraz ucuza mal ederiz diye düşündük. Fakat kasım ayı içerisinde başta itopya...
  3. A

Sıfırdan kasa topluyorum öneri ve destek talebidir.

+RX 9060 XT PURE 16GB Ekran kartı aldım, ekran kartı beyaz. +R5 7500F işlemci aldım. Anakart, Ram, Soğutucu, SSD ve Kasa ne alabilirim önerileriniz nelerdir? (ucuz olması önceliğim) F/P.
  4. A

Taksitle sistem alacağım önerileriniz ve desteklerinize ihtiyacım var

Merhaba 30 40 bin bandında taksitli sistemlerden alacağım nakit vermek istemiyorum malum enflasyon vb sebepler ile taksitli almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Önerebileceğiniz 30 40k bütçe aralığındaki sistem önerilerinize ihtiyacım var. LOL, TFT ve Knight Online oynuyorum başka oynadığım...
Geri