Arama sonuçları: *

• Users: XaloSOY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Telefonu ısıtmayan oyunlar

Gençler selam Telefonumu ısıtmayacak ve yormayacak hafif cidden vakit geçirmelik mobil oyun önerileri var mı? Not: cihaz Note 11s
  2. X

İçinde savaş olmayan oyunlar

Gençler selam İçinde savaş olmayan sakin, rahatlatıcı mobil oyun tavsiyeleriniz neler?
  3. X

Temple run 3 hakkında

Selamlar Yeni bir oyun çıkmış temple run 3 adında internet istiyor oynamak için deneyenleriniz var mı?
  4. X

Mobil oyun tavsiyesi

Oynadığınız ve sevdiğiniz mobil oyunlar neler
  5. X

Mobil golf oyunu önerisi

Gençler bana açık havada Wolkswagen golf arabasını sürebileceğim bir mobil oyun önerebilir misiniz?
  6. X

Kitlesi iyi olan oyun

Gençler, kitlesi iyi olan yani en azından gençlerin oynadığı, çoluk çocuk dolmayan oyunlar var mı bildiğiniz güzel? ( mobil)
  7. X

Müzik dinlerken oynanacak oyun

Gençler, telefonumda müzik dinlerken oynayacağım mobil oyunlar arıyorum. Oyunun türü biraz daha sürüş tarzı, internetsiz, kafa dağıtmalık oyun olursa iyi olur. Not: araba sürmeyi öğreten düşük sistem gereksinimli oyunlar arıyorum, tır, motor, vs. olabilir. Mobil oyun ama
  8. X

Tek başına oynamalık oyunlar

Öncelikle selamlar, bu aralar evde yalnız takılıyorum. Arkadaşım yok. Elimde tek cihazım telefonum var. Sizden ricam bana single player yani tek oyunculu oyun önerebilir misiniz? Online olursa iyi olur.
  9. X

En sevdiğiniz mobil oyun

Selam gençler, En sevdiğiniz ve en çok oynadığınız mobil oyun hangisi? Not: Yeni çıkan mobil oyunlarda olabilir.
  10. X

Oyun oynama hevesinin olmaması

Selam dostlar, Yaklaşık olarak 1 senedir filan oynadığım hiçbir pc, mobil oyunlardan hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Yeni bir oyun çıksa bile eski hevesim kalmadı. Not: yaşım 20 Sizce sebebi nedir?
  11. X

Kpss senesi bıraktığınız şeyler

Selam gençler Seneye olacak önlisans kpss için çalışıyorum. Kpss çalıştığınız sene yapma dediğiniz veya bırak dediğiniz şeyler nelerdir?
  12. X

Telefonunuzun oyunlar klasörü

Telefonunuzda bulunan oyun klasörlerini atabilir misiniz?
  13. X

2025 yılında PUBG MOBİLE

Selam dostlar, 2025 yılında PUBG Mobile oynanır mı? Oynayanlarınız var mı?
  14. X

Redmi note 11s için oyun önerileri

Selam dostlar, forumda yeniyim hatalarım olabilir kusuruma bakmayın. 3 senelik kullandığım Redmi Note 11S telefonda oynayacak oyun bulamıyorum. Sizden ricam oynadığınız oyun önerilerinizi alabilir miyim?
Geri