Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Ekran kartı çalışmıyor(yeni)

Hazır sistem aldım, bugün elime ulaştı, ekran kartını takdım ama tam takamadım mı bilmiyorum, aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor,fanlar dönmüyor. Yardımcı olurmusunuz?
  2. S

120 bin tl bütçeye sistem toplama

Ben aslında sistem topladım resminide şöyle atayım ama kafam karışık, satın almadan önce sormak istedim Amacım yapay zeka, iş render gibi uygulamalar kullanmak Oyun çok nadir olsa valo lol gibi oyunlar sadece Acaba ekran kartı 5070 yapsam bütçe arttırıp Direkt ryzen 9 alsam daha iyi mi olur...
  3. S

Ilk defa pc topluyorum yardım

Bütçem aslında 100k ama klavye ve mouse sonradan alıp böyle bi sistem topladım Sizce nasıl uyuşmazlık yada herhangi problem çıkarır mı? Şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir parça varmı? Wifi şart evimde Ethernet yok ona göre İş için kullancam genelde o yüzden amd kart önermeyin lütfen Asus...
  4. S

Amd ryzen 5 7500f ve Rtx5070 için öneriler

Merhaba 55 bin tl sistem topladım ama hangi parçalar kötü, hangisi iyi yorumlarınızı bekliyorum. İşlemci olarak Amd ryzen 5 7500f seçtim Ana kart Msı pro b650m ddr5 6800mhz Ekran kartı Rtx5070 12gb Kasa olarak Cooler master td500 v2 750w İşlemci soğutma olarakta cooler master hyper 212...
Geri