Arama sonuçları: *

1. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Sistem start almiyor

Arkadasimin sisteminde a520 5700x3d ve 4060 vardi ve sistem çalışıyordu sonra sisteme 5070 aldi ve ekran kartini sorunsuz takti kullaniyordu sonra sistem acilmamaya baslamis bende bu gun onlara gittim sistemde iki farkli psu ile bilgisayar calisti ama goruntu vermiyordu sistemi toplayip bizim...
  2. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Kron Xc 75 29jant bisiklet Alınır mı?

Max cikabildigim butcem bu sizce alinir mi kullanan var onermiyorsaniz hangi modeli onerirsiniz
  3. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Sandbox Nasıl Açılır

izlediğim bir kaç videoda bazılarında Windows Sandbox . Windwos Koruma Alanı yazıyor bende de Sanal makşne platforumu yazıyor ve tahını olarak onu actım ve yenıden baslattım dıskte 20gb yer kaplıyor suan ama sandboxı acamıyorum bıostan falan bır ayar mı acmam lazım anakartım b650 mr
  4. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Ocypus markası nasıldır kullanan varmı

https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-delta-a62-siyah-argb-120-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-56837 https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-delta-l24-siyah-argb-v2-240-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-56707 su ıkı model den bırını almayı dusunuyorum sızce bu marka alınır...
  5. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Aula wın 68 he mac baglantı sorunu

kabloyla bakıyorum kablonun herhangı bır yerını hareket ettırdıgım anda baglantı anlık olarak kopuyor ve tekrar baglanıyor bu klavyeden kullanan arkadaslar varsa boyle bır sey yasıyorlarmı belırtırse sevınırım
  6. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Dokular textureler golgeler gec yuklenıyor

bu konuyu kacıncı kere acısım bılmıyorum denedıgım cozum yolları onlarca kez format onlarca kez drıver sıl yukle yapıp eskı surumlere donmek onlarca ayar degısıklıgı 6700xtyı cıkarıp 4060ti taktım yine aynı wın10dan 11e gecıs sorun ne bır turlu cozemıyorum işlemci odaklı oyunlarda yasamıyorum...
  7. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

2000tl mouse onerısı

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49299995132097 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043630273 https://wraithesports.com/products/fantech-helios-ii-1k-wireless-mouse 2000tl butcem var bunlar arasından ya da baska bır...
  8. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

1000tl laptop sogutucu onerisi

1000den fazla vermem diyor max 1000tl laptop sogutucusu ariyoruz
  9. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Ekranı olmayan telefondan goruntu alabılırmıyım

telefonumun ekranı kırıldı yaptırdım eskısı gıbı olmayınca söktürdüm ekranı ve suan telefonumda ekran yok sıfır bu telefondan ekranı pc ye nasıl yansıtabılırım ve yedek parca falan nasıl bulabılırım
  10. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

4000tl m2 ssd önerisi

max bütcem 4000tl
  11. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

6700xtden rtx 5060a gecılır mı

bu vıdeodan da gordugnu gıbı elımdekı kartı satıp sızce gecmelıyım bence gecmelıyım en azından guncel bır kartım olmus olur sadece vram olarak bakm ayın mesela the last of us da aynı cozunurlık aynı grafık ayarında 6700xt de 9gb vram kullanırken 5060 da 7 gb vram kullanıyor gecmelımıyım
  12. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Gencer Gamıngi şikayet edebilir miyim

aldıgım sıstemın faturasında ssdım 3500mb okuma 3100mb yazma değerli oldugu yazıyor ve ben testımın sonucları :kekw: ve bunu nerdeyse 2 sene olucak yenı fark edıyorum
  13. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Rockstar Launcher açılmıyor

rahat 1 saattir bekliyorum bu ekranda gta 5 yüklendim yenü yükledım bir türlü giremiyorum bu ekran ilerlemiyor sildim yükledim olmadı kapattım yeniden açtım olmadı vpnle denedım onda da olmadı
  14. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Ram sıcaklık mhz ve cl degerlerını ogrenebılecegım uygulama

nebi akgünün videosundakı tablodakı hynıx a dıe ayarını yaptım ve sımdı ramın ne baslıkta yazdıgım degerlerını gormek ıstıyorum acıklamada da orjınalı yazıyor bır fark varmı dıye bakmak ıstıyorum
  15. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Oyunlarda Geç Yüklenme sorunu

rdr 2 de mesela bır kasabaya gırdıgımde ınsanlar bır anda spawn oluyor agaclar bır anda yuklenıyor cyberpunk 2077 de ılerdekı arabalar ben onlara yaklastıkca kayboluyor ve bazen benım yanımda spawn oluyorlar genelınde acık dunya oyunlarında boyle bır sorun yasıyorum sıstemım ımzada yazıyor ve...
  16. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Dokular ve gölgelerin geç yükleme sorunu

ılerdekı arabalar ben yaklastıkca kayboluyorlar dokular falan gec yuklenıyor the last of us part 1 de denedim onda boyle bır sorun yok gec yuklenme sorunu yok oyundan kaynaklı oldugnu dusunuyorum baska kımlerde var ya da kım bu sorunu yasayıp nasıl cozdu merak edıyorum aynı sorun forest rv there...
  17. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

2K dan 1080p ye dönülür mü

ileride kartımı yükseltirim diye monitörümü 2k aldım ama şuan 1080p gecme fıkrı aklıma geldı cunku fpsler 2kya gore cok cok daha fazla ama goruntu kalıttesınden suphelıyım bundan once de samsung 24 ınc 1080p monıtorum vardı eskı bı moıntor goruntu kalıtesı cok kotu geldı o monıtorden dolayı mı...
  18. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

İmzadaki sistemim ne kadar eder

sistem imzada yazıyor sadece kasa bileşenleri ne kadar eder
  19. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Öneri Red Devil 6700 XT kac TL'ye gıder

sadece fıyat almak ıcın konuyu acıyorum konu ıcınde satmak amacım degıldır kutusu faturası var kartın etıketı ustunde acılmamıs furmarkta 200watlarda 1600rpm cıvarı 78hotspot 61 derece normal sıcaklıgı 2k da 120 fps cw ve fan sesı var degerlerım bunlar sızce kaca gıder bu kart
  20. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

3000 TL PSU ÖNERİSİ..

butcem bu kadar normalde kullandıgım psuda sıkıntı yok ama cok ıyı bır urunde degıl markası guzel ama modelı kotu o yuzden daha saglam bır psuya gecmek ıstyıyorum butceyı daha fazla yukseltmem
Geri