Arama sonuçları: *

1. K

Yardım AC3 Remastereed tepki vermiyor

Oyuna tıklıyorum ama oyun tepki vermiyor asla açılmıyor dün açılıyordu çözebilen varmı
  2. K

Yardım Assasins Creed 3 remastered Türkçe yama sorunu

AC3 remastered Türkçe yamalarının çoğunu denedim fakat oyunu bozuyorlar bir çözümde bulamadım oyun zaten hatalı başlamıyor bile oyunu dosyalardan giripde açmak gerekiyor bu sorunları çözebilen kişiler yardımcı olursa sevinirim
  3. K

Yardım Red dead redemptıon 2 siyah ekranda kalıyor

internetteki herşeyi denedim ama olmuyor çözebilen varsa yardımcı olabilirmi
  4. K

Yardım 2k monitör önerisi lazım

Birkaçtane baktım hep kötü yorumlar var viewsonicte felan bütçem 9000
  5. K

Yardım 5 cm sıvı soğutma kalınlığında öneri gerekiyor

anakartla kasanın üstü arasında tam 5 cm var ona uygun bir sıvı soğutma lazım iyi bir sıvı soğutma olmaz ise bir kule tipi önerebilir misiniz?
  6. K

Thermalrıght frozen vısıon corsaır 480t kasaya sığarmı

içinde b850 gamıng msı anakart var sizce sığarmı yada sığabiliciek soğutma önerir misiniz? kasanın ölçülerini bulamadım
  7. K

7600x e coolermaster ml 360 yetermi?

6k butçem var suanda rampagenin tek fanlı bi modelini kullanıyorum beğenmiyorum sizce coolermaster ml360 yetermi yada bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim
  8. K

Razermı hyperxmi hangisi daha iyi

Sizce bunların hangisi tercih edilir kablo farkı dışında
  9. K

Pc topladım iyi midir?

4070 zotac twin 7600x işlemci B850 masi gaming anakart Crucial pro 5600mhz 46cl wd green 1tb ssd Corsair 750w kasa Sizce nasıl bir sistem 60k
  10. K

80bin TL sistem tavsiyesi

80k bütçem var önü açık geliştirilebilir bir anakart ve işlemci modeli gerekiyor ve sağlam bir psu hatta ayriyetten monitör ve gamıng chair önerisinde bulunabilirimsiniz
  11. K

Hynix a-die ram önerisinde bulunabilirmisiniz

10k bütçem var güvenilir markalardan öneriler yapabilirmisiniz mümkünse düşük cl değeri
  12. K

Çözüldü✓ Fsp hydro g pro nasıldır bu marka güvenilir mi?

Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl bir marka model ekran kartı 5070ti olucak 9800x3d işlemciyle birlikte
  13. K

Çözüldü✓ Hazır sistemde yaptığım değişikler uyumlumudur ?

hbh Hazır bir sistemde değişiklik yaptım sizce nasıl bir sistem parçalar uyumlumudur öneride bulunabilirmisiniz özellikle sıvı soğutucu ve kasa nasıldır
Geri