Arama sonuçları: *

1. panikadam11

Samsung telefonu fabrika ayarlarına çevirmeden önce yedek nasıl alınır?

Telefon aşırı kasmaya başladı fabrika ayarlarına getirirken fotoğrafları ve kayıtlı mailleri vs. nasıl kaydedeceğim Yardım edebilir misiniz
  2. panikadam11

Mount and Blade oynarken dinlenecekler

Mount and blade oynarken şarkı aramak çok uğraştırıyor herkes bildiği bir tane şarkıyı koysa bence çok işe yarar ben başlıyorum;
  3. panikadam11

Rahat pantolon önerisi

bundan önce her tür pantolon giyebiliyordum fakat bu yaz kilo aldım 185 83 kilo oldum artık pantolonlarım dar gelmeye başladı 1K altına rahat ve bacak şekli göstermeyecek genişlikte pantolon önerebilecek var mı
  4. panikadam11

Saça dağınık şekli vermek için gerekli malzemeler

Bilen varsa uygun fiyatlı link atabilir mi stok yapmak istiyorum
  5. panikadam11

Bu antivürüs güvenilir mi

Kaspersky da 500 tl iken item satışda satıcı 170 tl ye satıyor sizce alınır mı ve güvenilir mi birde bu kadar ucuz olmasının mantığı nedir https://www.itemsatis.com/guvenlik-antivirus-lisanslari/1-yil-kaspersky-premium-kendi-hesabiniza-4064325.html
  6. panikadam11

Sizce bu mont alınır mı

her platforma baktım hepsinde değrlendirmesi az sizce alınır mı ve dayanıklı mıdır https://www.n11.com/urun/puma-ess-padded-jacket-erkek-gunluk-mont-84934931-yesil-001-43104572?magaza=sportonex&beden=m&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
  7. panikadam11

2K altına mont önerebilecek var mı

1-2 sene idare etmelik bir mont almak istiyorum çok mont giymediğim için bütçeyi böyle tuttum önerebilecek biri var mı soğuğu geçirmesin yeter öneri yapan herkese şimdiden teşekkürler
  8. panikadam11

Bu ayakkabının görünüşü güzel mi

İsveçten kuzenim kış için Adidas nova court spor ayakkabı getirmiş ben görüntüsünü hiç beğenmedim sizce dışarıda giyilir mi Görüntüsüde böyle
  9. panikadam11

Xdrive koltuk iadesi

koltuğun kurulumunu yaptım hiç beğenmedim iade edebilir miyim hawk almayı düşünüyorum. Forumda birisi montaj yapınca iade olmuyor demişti
  10. panikadam11

Yeni gelen koltuğun ve parçalarının kötü kokması

Xdrive 15 li plus elime ulaştı kurulumunu yapacam fakat bir kaç parçası ve koltuğu kötü kokuyor xdrive ulaşınca normal dediler sizce normal mi
  11. panikadam11

Ps3 kolu pc ye nasıl bağlanır

Assasins creed 2 tuşları çok zor geldi gamepad olarak ps3 bağlamaya çalıştım "Aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu" diyor yardım eder misiniz
  12. panikadam11

Far cry 3 iğrenç son

Geçen hafta can sıkıntısından oyun ararken far cry 3 ü alıp oynadım oyun boyunca bütün düşman kamplarını ele geçirdim bütün radyo kulelerini açtım bunlar için minimum ek 10 saat oynadım fakat hikayeye hiçbir katkısı olmadı ve bence her iki sonda bok gibiydi siz ne düşünüyorsunuz far cry 3 ün...
  13. panikadam11

Cs2 kasa açmak mantıklı mı

Seçkin var kaç haftadır biriktiriyorum kasa açmak çok güzel geliyor parasını çıkarma ihtimali nedir ve sizce kasa açılır mı
  14. panikadam11

Yardım edebilecek var mı xdrive koltuk ile ilgili

Öncelikle herkese selam ben 2 gün önce kupon olduğu için ani kararla 6800 tl ye xdrive 15 li plus aldım şimdi internette araştırınca sevmeyen önermeyen çok kişi varmış sizce iade edip hawk almalı mıyım uzun kullanan varsa yardım edebilir mi
  15. panikadam11

Böyle bir şey mümkün mü

Bilgisayarım 2 ay önce gece normal kapatmama rağmen sabah açılmadı vatan a gidip arıza tespiti yaptırdığımda bilgisayar kapalı olmasına rağmen yüksek akım yüzünden içindeki parçalar yanmış dediler bilgisayar kapalıydı nasıl oldu
  16. panikadam11

Orta çağ temalı oyun tavsiyesi

kingdom come 1-2 yi ve mount and blade ı çok oynadım şimdi yeni arıyorum fantastik olmasa iyi olur
  17. panikadam11

Oyuncu koltuğu önerisi bütçe max 7k

hepsi burada olması lazım xdrive toryum-hawk fab-xdrive 15li arasında kaldım
  18. panikadam11

Oyuncu koltuklarında xdrive vs hawk

bu üçüarasında kaldım biri hawk fab v diğeri ise xdrive 15 li hangisi daha iyi https://www.hepsiburada.com/xdrive-15-li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kumas-siyah-p-HBCV000022YIUD https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-chair-fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu-p-HBCV000001NEP6...
  19. panikadam11

5-6 k arası oyuncu koltuğu önerir misiniz lütfen

Taksitle almayı düşünüyorum 5-6 k ya max çıkabilirim eğer bir indirim bekleniyorsa bekleyebilirim her türlü öneriye açığım lütfen bişey önerir misiniz
Geri