Arama sonuçları: *

1. O

5700xt 8+8 pin bağlantısı

merhaba arkadaşlar benim kasamda coolor master 650w 80+ gold psu var şuanda 5600xt ekran kartı takılı 8 pin girişli fakat arkadaşım 5700xt ekran kartı gönderiyor bana fakat 8+8 pin girişliymiş bu nasıl olcak bu psuda ek pin kablosu falan var mı nasıl öğrenicem
  2. O

Cs2 takılma sorunları

Merhaba arkadaşlar iyi sisteme sahibim fps değerlerim 200 üstünde ve fps drop yaşamıyorum vsync açık kapalı gibi basit şeyleri denedim hiç biri olmuyor oyunu oynayabiliyorum ama özellikle sağa sola dönünce anlık ekran takılması yaşıyorum 5600xt ekran kartım var ryzen 5500 işlemcim 16 gb 3600 mhz...
  3. O

Amazon Japonya'dan ürün almak

Herkese iyi günler Amazon Japonya'dan ekran kartı almak istiyorum.Fakat ürün vergisi garanti durumu hakkında bilgi verebilecek olan var mıdır ?
  4. O

5600xt vs 2060 sizce hangisi?

Arkadaşlar yayın ve oyun Bilgisayarı topluyorum fakat bitek ekran kartında karar veremedim sizce hangisini neden tercih etmeyelim? Ve model olarak ne önerirsiniz
  5. O

viewsonic vx2458-c-mhd askı aparatı

bu monitöre askı aparatı arıyorum fakat vesa uyumlu olmadığı için başka nasıl halledebilirim bu sorunu bi türlü bulamadım bilen eden varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
  6. O

Yayın için kaç bit vermeliyim

Download 50 upload 20 sizce kaç bit vermeliyim?
  7. O

23.6 VIEWSONIC VX2458-C-MHD askı aparatı

bu monitörün askı aparatı var mıdır bilen varsa yardım etsin bulamadım bi türlü
  8. O

Zalman n3 kasa için fan tavsiyesi

Az önce fan önerisi istedim fakat komple değişede bilirim bu kasa için en iyi fan ve konumları nasıl olur sizce
  9. O

Kasa fanı önerisi

100 TL ye kadar önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  10. O

Pubg takılma ve crash sorunu

16 gb 3000 mhz Ram.. Rx580 8gb ekran kartı... 600w 80 plus psu cooler masterın ssd ye yüklü önceden böyle bişi yoktu şimdi hem takılmalar oluyo anlık hemde çok fazla crash yiyorum 10 dk içinde 2 kere yedim bugün dün yine aynı şekildeydi sorun ne olabilir
  11. O

Rysen 1600af ile ryzen master açılmıyor

Program bu işlemci ile uyumlu değil diyor ne alaka anlamadım
  12. O

gigbayte 450m sh2 voltaj yeri yok

ryzen 1600 12nm var elimde anakart biosa girdiğim zaman voltaj yeri yok bilen varsa bi el atabilir mi ?
  13. O

16 gb ram 8'i kullabilir diyor...

2 adet 8gb ram var önceden bir sorun yoktu fakat dün itibari ile işlemciyi çıkarırken pinlerinden birkaçı yamuldu ve bu konuda deneyimli birinden yardım istedim ve pinler düzeltildi fakat bu sefer bu sorun oluştu pinleri düzelten arkadaş işlemci bellek kontrolcüsü gitti büyük ihtimal dedi bi...
  14. O

3300x vs 1600AF ?

Sizce hangisi tercih edilmeli ? genellikle pubg tarzı fps oyunları oynuyorum.
Geri