Arama sonuçları: *

• Users: Karaokuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Am5 anakart yardımıı

Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakartı almayı düşünüyorum önerir misiniz? özellikle 4 tam slotu ve 2 adet m2 ssd slotu olması bana yetiyor şu an elimde 2 adet ram var arttırmayı planlıyorum 2 adet de m2 ssd var 1X2 tb. 1x1 tb daha uygun öneriniz var mı
  2. K

2 k fp monitör arıyorum

2 k monitör arıyorum hazır almışken 1080 almak istemiyorum bütçem 7 k ya kadar çıkıyor (game booster , ktc , James Donkey , fazeon ) gibi markalar olabilir önemli olan fiyat performans olması uzun süre kullanmayı düşünüyorum ve biraz büyük olursa sevinirim çok marka ve bilgi olduğundan işin...
  3. K

Sistemime uygun Kasa psu arıyorum

Merhaba elimde Biostar b650 mt asus dual 9060xt R5 7500f 12 cm 4 bakır borulu soğutucu Büyük parçalar bunlar Psu lu bir kasa arıyorum uyguna gelecekse ayrı ayrı da alabilirim 80+ olması önemli Ve 650 w üzeri olursa sevinirim özellikle havalandırmadı çok önemli bir kasa beğendim ödenek...
  4. K

Çözüldü✓ 30000 TL Kasa Toplama Tavsiyesi

Merhabalar donanım arşivi YouTube kanalından izlediğim video ile gaza gelip bir sistem toplamak istedim şu anda satın aldığım 2 adet parça var bunlar ( Biostar b650mt 6000mhz(öc) m.2 am5 mATX ANAKART) (Patriot 32gb (2x16) viper venom Expo 6000mhz ddr5 cl30 ram) Bunlarla birleştirmeyi...
Geri