Arama sonuçları: *

• Users: Mr_morgan.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mr_morgan.

Okuldan geldikten sonra uyuyup uyanıp sabah okula gitme işi

12.sınıfım 3 gün staja gidiyorum 2.gün okul şeklinde okuldan geldiğimde 8 saat uyuyup gece uyanıp sabaha kadar oyun oynayıp okula öyle gitmeyi düşünüyorum ben bunu yapıyordum aslında ama tatil girince biraz bozuldu bu düzen şimdi yeniden uygulamayı düşünüyorum hem enerjik giderim çünkü sabahın...
  2. Mr_morgan.

Yardım Steam indirimleri oyun önerisi

Şu anlık şu üçünü almayı düşünüyorum önerilerinize göre daha eklerim eklerim bu zamana kadar hep araba simulasyonu tarzı oyunlar oynadım mon bazou BeamNG.drive gibi stardew çok övüyorlar Drive beyond Horizons'ta almak istiyorum ama pahalı gibi.
  3. Mr_morgan.

Drive Beyond Horizons vs Quarantine Zone: The Last Check

Evet farklı türde oyunlar farkındayım ama biraz uzun soluklu bir oyun bakıyorum. Drive beyond Horizons'ta optimizasyon problemleri var diyorlar tek oynayacam Sistemim ise işlemci i5 12400F RX 6700 XT ekran kartı var. 32 GB RAM var.
  4. Mr_morgan.

Mon bazou ve BeamNG.drive benzeri oyun önerisi

Bemngdrive'da 900 saatim var kariyer modunu bitirdim artık mon bazou'dada yaklaşık 400 saatim var ve olmadı tekrar başlamak istiyorum My Summer Car denedim fakat kontrolleri çok kanser ediyor.
  5. Mr_morgan.

Pc Chrome da gezinirken kasıyor

özellikle youtube da ve sitelerde gezerken video izlerken yada sitelerde aşağı kaydırırken aşırı kasıyor 32 gb ram var acaba ram yetmiyor olabilirmi dedim imkansız bence uzantılarda reklam engelleyici ve volume master var ama onları kapatıyorum işin bitince hiçbirşey değişmiyor
  6. Mr_morgan.

120mm kasa fanı önerisi

kasamın fanlarının rulmanları bozulduğu için yeni fanlar almayı düşünüyorum fp güzel bir fan önerisi istiyorum
  7. Mr_morgan.

Okula gitmemek için heyet raporu alınır mı?

Merhabalar, 12. sınıf meslek lisesinde okuyorum ve staj görüyorum. Bilişim bölümüyüm. Okul iki gün bile çok sıkıyor; sebebi ise neredeyse hiçbir hocanın ders işlememesi ve yapacak hiçbir şeyin olmaması. Şu an devamsızlığım 10 gün özürlü, 10 gün özürsüz. Tip 1 diyabet hastasıyım. Heyet raporu...
  8. Mr_morgan.

Red dead redemption 1 yama kurduğumdan beri hata veriyor ve yama çalışmıyor

2 ay öncesine kadar Rdr1 satın aldım ve türkçe yama kurdum ama oyun girerken windows defender engelliyor galiba yamayı oyuna giriyorum ama yama çalışmıyor kaspersky plus antivirüs var tam kapatamıyorum windows defenderda aynı şekilde error:4557 hatası alıyorum
  9. Mr_morgan.

Türk Telekom fiber paket yükseltirsem ceza yer miyim ?

Şuan 200 mbps paket kullanıyorum 1000mbps yapmayı düşünüyorum ama cezası filan olurmu tahaddüt yenilenmesine 510 gün var normalde
  10. Mr_morgan.

DDR4'ten DDR5'e geçiş

5 yada 6 ay sonra filan ddr5'e geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım şuanki sistemim İ5 12400f Rx6700xt Asus h610mk D4 16 GB DDR4 3200mhz En kötü işlemci olarak 7800x3d 32gb ddr5 ram ve almayı düşünüyorum ekran kartını 1 yıl daha kullanmayı düşünüyorum
  11. Mr_morgan.

Oyundayken monitör kendi kendine kapanıp açıldı

BeamNG.drive açılıyordu Alt Tab ile bende Spotify'dan şarkı bakıyordum sonra oyuna tıkladım biraz gri ekranda kaldı sonra Shift+CTRL+Windows+b ye bastım bir süre tepki vermedi hiç yine aynı gri ekran sonra görüntü gitti sonra DisplayPort no signal yazısı geldi markası ASUS monitörün ASUS yazısı...
  12. Mr_morgan.

PC fanlarında sürekli böcek ses gibi bir ses

Bayağıdır PC'nin ön fanlarında böyle bir böcek ya da vılzıltı gibi bir ses oluyor eminim 3'ündede var bu ses ama çok yaklaşınca duyuluyor daha çok coil whinedan dolayı değil eminim.
  13. Mr_morgan.

DDR4 ten ddr5 e geçiş

Dostlar merhaba Güncel sistemim: Asus Radeon rx6700xt Gskill 8x2 3200 MHZ İ5 12400f Asus h610 MK DDR4 Güncel sistemim bu ddr5 e geçmeyi düşünüyorum artık ama geçmeye değermi şuan malum ram...
  14. Mr_morgan.

ATM hadi kartıma el koydu nasıl paramı geri alabilirim

Geçen bankamatiğe para yatırdım sonra kart iadeye bastım birkaç saniye sonra ATM hadi kartıma el koydu 18 yaş altı olduğum için öbür kartada aktaramıyorum parayı hesap yükseltmesi olmadığı için ve alışverişte yaptırmıyor ne yapmam gerekiyor
  15. Mr_morgan.

Kaliteli termal macun önerisi

3 yıl pc yi aldığımda üstündeki termal macun hala değiştirmedim artık değiştirmek istiyorum istiyorum önerebileceğiniz en kaliteli termal macunu önerebilir misiniz?
  16. Mr_morgan.

I5 12400f ile 2k da en fazla hangi işlemci kaldırır

şuan rx6700xt var onu satıp yeni ekran kartı almayı düşünüyorum çok az yada yapmayacak bir ekran kartı önerisi istiyorum
  17. Mr_morgan.

RDR 1 yama kurduktan sonra oyuna girerken hata veriyor

https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-turkce-yama-pc--159748572 burdaki yamayı kurdum ancak oyuna girerken sürekli hata veriyor
  18. Mr_morgan.

Kasa ön panel için argb sessiz fan önerisi

Cooler master cmp510 kasamın ön paneldeki fanları bozulduğu için sessiz argb fan önerisi istiyorum
  19. Mr_morgan.

Red Dead Redemption 1 yama kurarken hata veriyor

rdr1 e yama kuracaktım ama hem oyuna başlatılırken ve oyuna girdiğimde sürekli hata veriyor herhalde oyuna girerken 3 4 kere error verdi "RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi" bu dosya üzerinden veriyor ve yama çalışmıyor zaten
  20. Mr_morgan.

RX 6700 XT Forza Horizon 5'te ağaç ve bitki titremesi oluyor

Ağaçlarda ve bitkilerde, gölgelerde vs. titreme, böyle nasıl desem pırpırlanma, pikselleşme var. Ekran kartım RX 6700 XT, neredeyse her şey Ultra ekstremde oynuyorum. Bunun çözümü nedir?
Geri