Arama sonuçları: *

1. Z

OYUNLAR AKICI DEĞİL LÜTFEN YARDIM EDİN

Amd rx9070xt sapphire pure ekran kartım var. Amd r7 7800x3d işlemcim var. Oyunlarda 200+ fps alıyorum ama asla akıcı değil. Sanki 30 fps ile oynuyormuşum gibi acaba ayar yapmam mı gerekiyor bir destek olur musunuz kafayı yemek üzereyim.
  2. Z

BITFENIX CETO PREMIUM ALINIR MI?

7800x3d, 9070xt kullanacağım anakartım x870 aorus elite kasayla birlikte gelen psu kullanılır mı yoksa kasa ve psuyu ayrı mı almalıyım. Abdullah bir tavsiye sisteminde kullanmıştı ona istinaden araştırdım biraz ama pek yorumu yok varsa kullanan yardımcı olabilir mi?
  3. Z

ARKADAŞIM KIBRISTAN 2.EL EKRAN KARTI GETİRECEK SORUN OLUR MU BİLENLER ACİLLLL !!

Arkadaşım kıbrıstan eski kullandığı ekran kartını yollayacak, tırla yollamayı denedik ama fatura olmadığı için geri dönmüş, cihazı faturasıyla birlikte kargolarsa vergi çıkar mı? bileniniz varsa dönüş yapabilir mi? Kasım fırsatlarını kaçırmak istemiyorum 10 taksit olayı aşırı op. Bileniniz varsa...
  4. Z

Asus Rog Strix 4070ti super için işlemci önerisi

Merhaba abiler kardeşler. Öncelikle hikayeyi anlatayım. Bir arkadaşıma sohbet esnasında bir sistem toplayacağımı ama fiyatların pahalılığı yüzünden elimin kısıtlı olduğunu belirttim. Kendisi bana elinde kullanmadığı Asus Rog Strix 4070ti super kartını ücretsiz şekilde yollayacağını söyledi...
Geri