Arama sonuçları: *

1. M

Yardım 2 k monitor Tavsiyesi

7800x3d İşlemci Msi gaming oc 5070 ekran kartı sistemimde 1080 kullanıyodum suan 2 k monıtor almayı dusunuyorum ama anlamadıgım ıcın karar veremedım yorumlarınızı beklıyorum 1080 olan ekranım 32inç 2 k dada miinimum 27 dusunuyorum max butce 15
  2. M

Bilgisayar toplama cok acıl yardıma ıhtıyacım var

bugun kendım bılgısayarı topladım herseyı taktım monıtore ekran gelmıyor anakartta cpuda kırmızı ramda sarı ısık yanıyor yardımcı olabılcek varmı
  3. M

Yardım Kasa Sıvı Sogutma takma yardım

https://www.itopya.com/bitfenix-al118-850w-80-bronze-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-beyaz-kasa_u29687 elımde bu kasa var msı 360 sıvı sogutma var sıvı sogutmayı ustemı takmam mantıklı altamı acıl yardıma ıhtıyacım var
  4. M

REZİL İTOPYA SORUMSUZLUĞU

Ben böyle lanet sıkıntılı bir firma görmedim 1 hafta oldu 1 tane boş kasayı kargoya veremedıler veremedikleri yetmiyormuş gibi birde iptal etmeyelim diye vermedikleri kargonun gecersiz barkodunu gırmısler siteye
  5. M

Yardım Modem Öneririmisiniz

75 mbps turknet kullanıyorum modemım cok eskı kaldı sorunlar yaşamaya başladım modem önerisi olcak varmı mumkunse kullanan kişiler aldıktan sonra pişman olmaycağım bişey almak istiyorum
  6. M

İtopyada vade farksız taksıt

Artık Çoğu Üründe Peşin Fiyatina Taksit geldi forumdakı Profillerine Yazmıstım Getırın dıye şaşırttı bılmeyenler bılgılensın dıye actım
  7. M

Yardım Kasaya ARGB Fan Alma

https://www.itopya.com/bitfenix-al118-850w-80-bronze-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-beyaz-kasa_u29687 Bu Kasayi Aldım ama alt tarafada 3 tane fan almak ıstıyorum markanın fanını bulamadım bu ıslerdende pek anlamıyorum alacağım fanın ne ozellıgı olması gerekıyor sadece gorsel amaclı...
  8. M

Yardım Thull Apex Marka Ram alınır mı? ?

https://www.n11.com/urun/thullapex-thl-pcapx4800d5-32g-b-32-gb-kits-2x16gb-ddr5-6000-mhz-cl30ram-46533404?magaza=tng Bu Urunu Sıparıs ettım AMA Araştırmamıstm Sımdı arastırdıgımda bi kac sene oncekı yorumlarına gore tavsıye edılmemıs suan kullanan varmı memnun olan yada begenmeyen...
  9. M

Yardım Bitfenix AL188 Kasa+Psu alınır mı? ?

Meraba Sıparıs verdıgım kasa stok sebebıyle ıptal edıldıgı ıcın yenı bı kasa+psu almam gerekıyor BİTFENİX KASA Bunu ALmayı dusunuyorum ama psudan yana kotu yorumlar gordum kullanan yada bılen bırısı yorum yapabılırmı ortalama butce 6500 tl sistem msi gaming trio 5070 12gb ekran kartı 32 gb ram...
  10. M

Yardım Ekran Kartı Koruma Bandı Olmadan geldi

Amazon-incehesap Linkteki Ürünü 37.500 tl iken aldım bugun teslım edıldı ama ana kutudakı koruma bandı yok iç pakette var bu benım ıcın sorun teskıl edermı ekran kartının daha once kullanıp kullanılmadıgını nasıl anlayabılırım satıcı incehesapti birde suan 3000 tl ındırıme gırmıs ıade mi etsem...
  11. M

Yardım Mediamarkt Sipariş İPTALİ

Mediamarkttan 5399 TL'ye Aldığım 32gb Ram Sipariş İptal edilip Fiyatida 8000 civarina yukseltılmıs bu konuda bısey yapabılırmıyım bılgısı olan arkadaslar yorumlarsa sevınırım
  12. M

Kasa önerisi yardım acil

Öncelikle aranıza yeni katıldım, merhaba. 7800X3D işlemci. MSI VGA GeForce RTX 5070 12G Gaming Trio OC ekran kartı. 32 GB CL36 RAM 5600 MHz. MSI MB Pro B650M-P AM5 DDR5 6000MHz(OC) HDMI DP VGA 2X M.2 USB3.2 2.5G LAN mATX anakart. msi mag coreliquid a13 360 mm sıvı sogutucu Kingston NV3 1TB...
Geri