Arama sonuçları: *

• Users: Verstappen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

BenQ Zowie xl2566k 360hz Monitörün kenarındaki siyah panel çizgisi kaymış

Merhaba BenQ Zowie XL2566k 360Hz monitörümün üst kenarındaki siyah çizgi kaymış gibi görünüyor. Fotoğraf bırakacağım RTX 5080 kullanıyorum ama önceki 3060 Ti'li PC'mde baktığımda da sanırım aynı durumdaydı. Not: NVIDIA denetim masasındaki ölçekleme yerinde baktığımda bu sefer de sol taraftaki...
  2. V

BenQ Zowie xl2566k 360hz Monitörün kenarındaki siyah panel çizgisi kaymış

Merhaba BenQ Zowie XL2566k 360Hz monitörümün üst kenarındaki siyah çizgi kaymış gibi görünüyor. Fotoğraf bırakacağım RTX 5080 kullanıyorum ama önceki 3060 Ti'li PC'mde baktığımda da sanırım aynı durumdaydı. Not: NVIDIA denetim masasındaki ölçekleme yerinde baktığımda bu sefer de sol taraftaki...
  3. V

RTX 5080 Gaming Trio 600W kabloyla açılıyor ama görüntü yok

Merhaba sistemimin dün montajını yaptırdım ama neden bilmiyorum 600W kablosu takıldığında sistem çalıştı ama görüntü gelmedi ve anakartta yanlış hatırlamıyorsam d6 yazıyordu sonrasında montajı yapan kişi ekran kartının kutusundan çıkan 3 tane çıkışı olan kabloyu taktı araştırdığım kadarıyla 600W...
  4. V

XMP ram Amd sistemde sorun yaratır mı? -Sistemimle uyumlu mudur?

https://www.incehesap.com/patriot-viper-xtreme5-32gb2x16gb-ddr5-7000mhz-cl32-udimm-rambellek-fiyati-75649/ Bu RAMi indirimdeyken almıştım ama xmp 3.0 ready ve sistemimde r7 9800x3d amd işlemci kullanıyorum bu sorun yaşatır mı ayrıca benim sistemim için uyumlu mudur? Anakart: Asus rog strix...
  5. V

Arctic Liquid Freezer III 360 vs 360 pro

Pro versiyon ile normal versiyon arasında 800tl var hangisini almam daha mantıklı? Bir de içlerinden mx6 macunu çıkıyor mu? İşlemci: r7 9800x3d Anakart: Asus rog strix x870e-e Kasa: Nzxt h9 flow Kararsız kalmamın nedeni pronun sesli çalıştığı söyleyenleri görmem.
Geri