Arama sonuçları: *

• Users: Legolaris
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Hava Temizleyici Önerisi

15-20 metrekare olduğunu düşündüğüm bir oyun odamız var eşim de ben de sigara kullanıyoruz ve bu oda için sigara dumanı ve kokusuna maksimum etki edecek bir hava temizleyici almak istiyorum, bütçe 10k fakat taksit de önemli. Tüm bunlardan önce hava temizleyici kullananların sigara kokusu ve...
  2. L

Çözüldü✓ AM3 Sistem topluyorum

Elimde eski kasamdan kalma parçalar var, parçaları aşağıda yazacağım. Bu parçalar ile henüz ilkokula giden yeğenime bir kaç sene idare edecek masaüstü bir sistem kuracağım, CS Pubg Minecraft gibi oyunları kaldırsın yeter. Aşağıya elimdeki parçaları ve eksik parçaları yazacağım, en sağlıklı...
  3. L

Yardım Aula F75 F tuşları CS'de çalışmıyor.

Aula f75 marka klavyede CS oynarken oylamalarda F1 F2 tuşlarını kullanamıyorum, normal olarak çalışıyo fakat oyun içi basınca olmuyor, herhangi bir tuş kombinasyonunda da olmuyor, başına gelen ya da çözümi bilen var mı? Çok kolay ama çözemiyomuşum gibi geldi :)
  4. L

Yardım Aula F75 F tuşları CS'de çalışmıyot

Aula f75 marka klavyede CS oynarken oylamalarda F1 F2 tuşlarını kullanamıyorum, normal olarak çalışıyo fakat oyun içi basınca olmuyor, herhangi bir tuş kombinasyonunda da olmuyor, başına gelen ya da çözümi bilen var mı? Çok kolay ama çözemiyomuşum gibi geldi :)
  5. L

Beyaz sistem için monitör önerileri

Beyaz bir sistem topladım, bu sisteme bir de beyaz monitör bakıyorum 1080p ve 180Hz bandında olabilir illa 2K olsun diye bir takıntım yok ama fiyat makul olursa olabilir. Monitörün yanında kablosuz olması şartı ile mekanik klavye, mouse ve kulaklık da bakıyorum bunlar hakkında önerileriniz varsa...
  6. L

Eşime hediye sistem tavsiye

Evlenmeden önce eşime beyaz bi sistem sözü vermiştim, bi kaç gündür kasım indirimleriyle birlikte parça parça bir sistem dizip siparişlerini verdim, 3 ayrı yapay zeka ile araştıra soruştura bir sistem dizdim fakat bir de sizlerin yorumunu ve varsa tavsiyesini almak isterim, tüm sistemi ve...
Geri