Arama sonuçları: *

• Users: salvira
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. salvira

9070 XT Nitro+ Vatan Ürün İadesi

Selamlar Biliyorsundur bir süredir Vatan da Web e özel indirimler oluyor. Ben de bunlardan yararlanarak 33k ya 9070 XT Nitro+ siparişi verdim. Siparişten 2 gün sonra kargoya verdiler. Ne hikmetse bugün ekran kartlarında indirim olmadı ve benim sözde kargodaki siparişim iade filan edildi...
  2. salvira

MSI B850 Gaming Plus vs Asus Tuf Gaming B850 Plus

Bu 3 anakart arasında kaldım. msi pz. project zero olduğu için pahalı gibi. kasam da pz uyumlu aslında ama fiyata değer mi bilemedim Asus u sipariş edip iptal ettim. Bu 3ü arasında hangisini tercih etmeliyim. Sistemin kalanı 7800 x3d, 9070 xt nitro+
  3. salvira

RX 9070 XT NITRO+ PSU Tavsiyesi

SAPPHIRE RX 9070 XT NITRO+ için PSU tavsiyesine ihtiyacım var. Bu kart diğer 9070 XT modellerinden farklı olarak yeni nesil 12V-2x6 giriş kullanıyor. Bazı PSU’larda mesela Corsair RM850e’de direkt PSU’dan 12V-2x6 output yok. Burada aslında biraz kafam da karışık. Direkt iki tarafı da 12V-2x6...
  4. salvira

Ryzen 7 7800X3D ve RX 9070 XT sistem 84 bin

Selam dostlar, Aşağıdaki sistemin maliyeti 84 bin oluyor. Yorumlarınız nedir, gözünüze takılan bir şeyler var mı? Bu ayin indirimlerinde ufak ufak alacagim. Biraz daha ucuza denk gelecektir. Hepsiburada’da sepet yaptım. Ürünlerin linklerini de ekledim. GPUSapphire RX9070 XT Pulse Amd 16GB...
  5. salvira

Orta Segment Ryzen 5 7500F Sistem Tavsiyesi

Merhaba dostlar, 2K çözünürlük için orta segment bir sistem toplamaya karar verdim. Bugün biraz üzerine düşündüm, günün sonunda aşağıdaki gibi bir liste ortaya çıktı. Bu ay indirimlerle toplayacağım sistem. Ön bilgi Anakart konusunda hala emin değilim. Wi-Fi olmasını istiyorum, gerisi çok...
Geri